ΙΟΠ: Ο Μάριος Ματθαιόπουλος προκρίθηκε στον «Χρυσό Στόλο»
Η παρουσία των αθλητών του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιβεβαίωσε τη συστηματική δουλειά που γίνεται στις μικρές ηλικίες και δημιούργησε αισιοδοξία για ακόμη καλύτερες επιδόσεις στο μέλλον
Το διάστημα 1-6 Σεπτεμβρίου διεξήχθη στη Βόνιτσα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας για αθλητές και αθλήτριες κάτω των 16 ετών, με σκάφη τύπου Optimist.
«O Θεός να σε θεραπεύσει αδελφέ μου», επίσκεψη και μήνυμα στήριξης Ουναΐ σε Ελ Κααμπί
Ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Πατρών συμμετείχε στη διοργάνωση με πέντε αθλητές – τέσσερα αγόρια κι ένα κορίτσι – οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους μέσω του Περιφερειακού πρωταθλήματος της Περιφέρειας Νοτίου Ελλάδας.
Ξεχώρισε η παρουσία του Μάριου Ματθαιόπουλου, ο οποίος, με σταθερές και ανταγωνιστικές κούρσες, κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στον «Χρυσό Στόλο» και να καταταγεί στην 29η θέση μεταξύ των αθλητών του. Μάλιστα, η επίδοσή του τον έφερε στους 30 καλύτερους αθλητές της διοργάνωσης, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή αγωνιστική του παρουσία.
Ο Λεωνίδας Αργυρός, αν και δεν κατάφερε για λίγο να εξασφαλίσει την είσοδό του στον «Χρυσό Στόλο», εντούτοις πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και πλασαρίστηκε στην κορυφή του «Αργυρού Στόλου», ιδιαίτερα χάρη στις καλές του κούρσες τις τελευταίες ημέρες της διοργάνωσης.
Ομοίως και ο Εκτορας Κορδάς είχε αρκετά καλή παρουσία στον Ασημένιο Στόλο», φανερώνοντας πτυχές των δυνατοτήτων του.
Ο Ιωάννης Τριανταφύλλου, από την πλευρά του, αποκόμισε σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες από τη συμμετοχή του σε έναν αγώνα υψηλού ανταγωνισμού, αποκτώντας πολύτιμες παραστάσεις για τη συνέχεια.
Τέλος, στην κατηγορία των κοριτσιών, η Ζωή Τριανταφύλλου πραγματοποίησε επίσης αξιόλογη εμφάνιση. Οι κούρσες της την έφερναν μεταξύ των πρώτων 40 αθλητριών, όμως στάθηκε άτυχη, καθώς λόγω ασθένειας δεν μπόρεσε να αγωνιστεί μία ημέρα, γεγονός που της στέρησε ένα ακόμη καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.
Η παρουσία των αθλητών του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιβεβαίωσε τη συστηματική δουλειά που γίνεται στις μικρές ηλικίες και δημιούργησε αισιοδοξία για ακόμη καλύτερες επιδόσεις στο μέλλον.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Ολίβια Βασιλοπούλου με ρίζες… Πατρινές, είναι η νέα Miss Universe Greece 2026
ΟΠΕΚΑ: τι να κάνεις για να μη χάσεις την πληρωμή επιδομάτων (Σεπτέμβριος 2026)
Το Minecraft αλλάζει το 2027 με την πρώτη νέα διάσταση εδώ και 14 χρόνια
Η Εστία Επιστημών Πατρών στη «Βραδιά του Ερευνητή 2026» ΦΩΤΟ
Real Estate στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης: Πώς αλλάζει η αναζήτηση κατοικίας
