ΗΠΑ: Νεκρός από σφαίρα στην Τάιμς Σκουέαρ, στην καρδιά της Νέας Υόρκης
Σύμφωνα με την ταμπλόιντ New York Daily News, που επικαλέστηκε αυτόπτη μάρτυρα, τον νεαρό πυροβόλησαν δύο άνθρωποι που κατόπιν τράπηκαν σε φυγή.
Από σφαίρα σκοτώθηκε χθες Πέμπτη 9/02/2023 το απόγευμα (τοπική ώρα) στη Νέα Υόρκη, πολύ κοντά στην Τάιμς Σκουέαρ -τουριστικό μαγνήτη της μεγαλούπολης όπου θεωρητικά η οπλοφορία απαγορεύεται-, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Η αστυνομική διεύθυνση Νέας Υόρκης (NYPD) ειδοποιήθηκε στις 17:30 (στις 00:30 ώρα Ελλάδας) και μέλη της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες σε 22χρονο, τραυματισμένο από σφαίρα στον θώρακα, στη διασταύρωση της 8ης λεωφόρου και της 44ης οδού του Μανχάταν, μπροστά σε εστιατόριο.
Αφού διακομίστηκε σε νοσοκομείο «υπέκυψε στα τραύματά του», ανέφερε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Δεν έχει γίνει καμία σύλληψη» ως τώρα και «η έρευνα συνεχίζεται».
Σύμφωνα με την ταμπλόιντ New York Daily News, που επικαλέστηκε αυτόπτη μάρτυρα, τον νεαρό πυροβόλησαν δύο άνθρωποι που κατόπιν τράπηκαν σε φυγή.
Shooting Near Times Square Leaves 22-Year-Old Man Dead https://t.co/IunQJyWEJp
— People (@people) February 10, 2023
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Δεν θέλουν λιγότερη τεχνητή νοημοσύνη θέλουν να μην την προσέχεις
Η Απόδοση της Θεοτόκου στην Παναγίτσα του Δροσάτου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Όλα όσα φέρνουν τα νέα iPhone: Η άφιξη του iPhone 18 του Ultra και οι τυχαίες διαρροές λογισμικού
Ήλιδα: Ολοκληρώθηκε η παράσταση «Σταφιδόκαμπος» ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
