Ηράκλειο: 27χρονος χτύπησε τη σύντροφό του στο αεροδρόμιο
Η υπόθεση έφθασε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα του Αερολιμένα όπου η 19χρονη κατέθεσε ότι ο σύντροφος της την είχε χτυπήσει άλλες δύο φορές στη χώρα τους.
Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο ασφυκτικά γεμάτο αεροδρόμιο Ηρακλείου με πρωταγωνιστές ζευγάρι Γερμανών, 27 και 19 ετών αντίστοιχα, που επρόκειτο να αναχωρήσει για Νυρεμβέργη μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές του στο νότιο Ρέθυμνο.
Το βράδυ της Παρασκευής άρχισαν να λογομαχούν στον εξωτερικό χώρο των αναχωρήσεων, γιατί σύμφωνα με το cretalive, o 27χρονος ξόδεψε τα τελευταία τους χρήματα για να αγοράσει αλκοόλ.
Η 19χρονη εκνευρισμένη μπήκε στο κτίριο των αναχωρήσεων, ωστόσο μετά από τηλεφώνημα του συντρόφου της, βγήκε και πάλι έξω όπου εκτυλίχθηκε δεύτερο επεισόδιο. Ο 27χρονος άδειασε πάνω στη φίλη του το περιεχόμενο από ένα μπουκάλι μπύρας, ενώ άρχισε να κλωτσάει μία εκείνη, μία τις αποσκευές τους.
Η υπόθεση έφθασε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα του Αερολιμένα όπου η 19χρονη κατέθεσε ότι ο σύντροφος της την είχε χτυπήσει άλλες δύο φορές στη χώρα τους. Ο νεαρός Γερμανός που έχασε την πτήση της επιστροφής, θα δικαστεί τη Δευτέρα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης και της εξύβρισης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πού πάνε τελικά οι κάλτσες που χάνονται στο πλυντήριο;
Κι άλλοι AI agents της OpenAI ξέφυγαν από τον έλεγχο τι αποκαλύπτεται
Ποια ζώδια του Αέρα θα έχουν επιτυχία και χρήμα στις 11 Αυγούστου!
Πόσο επικίνδυνα είναι τα πλαστικά παπούτσια τύπου Crocs που φοράς το καλοκαίρι;
Τραβάς λάθος φωτογραφίες με το κινητό σου – πώς να το διορθώσεις με το RAW
Ο Ναυτικού Ομιλος Πατρών και η Εβελίνα Κουλέτα
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Συνάντηση των γυναικών του Συλλόγου «Οι Τρυπιώτισσες» στον Ελαιώνα ΦΩΤΟ
