Ηράκλειο: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 58χρονο που πήγε να πνίξει 8χρονο
Ο 58χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης, με την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του 8χρονου να προκαλεί έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία.
Ενώπιον της Δικαιοσύνης βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Ιουλίου ο 58χρονος που κατηγορείται για την επίθεση σε βάρος 8χρονου αγοριού σε χωριό του δήμου Ηρακλείου Κρήτης.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και για απειλή και εξύβριση κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανηλίκων, σύμφωνα με το cretalive.gr.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία, καθώς οι καταγγελίες που έχουν γίνει περιγράφουν μια βίαιη επίθεση σε βάρος του παιδιού, μέσα στο σπίτι όπου διέμενε με την οικογένειά του.
Διαβάστε επίσης: Κρήτη: Τον ενοχλούσαν οι φωνές και πήγε να… πνίξει 8χρονο με μαξιλάρι!
Τι κατήγγειλε η μητέρα
Σύμφωνα με την καταγγελία, το μεσημέρι της 30ής Ιουνίου η 35χρονη μητέρα του παιδιού έφυγε για λίγη ώρα από το σπίτι, καθώς φροντίζει περιστασιακά έναν ηλικιωμένο άνδρα.
Η ίδια άφησε το κλειδί στην εξώπορτα, ώστε τα δύο παιδιά της, ηλικίας 11 και 8 ετών, να μη μείνουν κλειδωμένα σε περίπτωση που ήθελαν να βγουν στην αυλή. Μαζί τους βρισκόταν και οικογενειακή φίλη, προκειμένου να τα προσέχει.
Λίγα λεπτά αργότερα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα, την κάλεσε ο 58χρονος σπιτονοικοκύρης, ο οποίος, σε έντονη κατάσταση, της είπε ότι τα παιδιά έκαναν φασαρία, ότι είχαν σπάσει την πόρτα του υπνοδωματίου και ότι ο ίδιος νευρίασε και τα χτύπησε.
Η περιγραφή των παιδιών
Η 35χρονη επέστρεψε αμέσως στο σπίτι για να δει τι είχε συμβεί. Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 11χρονος γιος της ανέφερε ότι ο σπιτονοικοκύρης είχε χτυπήσει τον μικρότερο αδελφό του με τα χέρια.
Ο 11χρονος φέρεται επίσης να είπε ότι ο 58χρονος τον καταδίωξε στον δρόμο με το αυτοκίνητό του.
Λίγο αργότερα, η μητέρα βρήκε τον 8χρονο μέσα στο σπίτι να κλαίει. Προσπάθησε να τον ηρεμήσει και, όταν το παιδί κατάφερε να μιλήσει, φέρεται να της περιέγραψε ότι, ενώ έπαιζε με τον αδελφό του, έσπασαν κατά λάθος την πόρτα.
Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε το παιδί, ο 58χρονος τον χαστούκισε, τον έσπρωξε στον καναπέ και στη συνέχεια του έβαλε βίαια ένα μαξιλάρι στο κεφάλι.
Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης, με τον 58χρονο να αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μην πετάτε το νερό από το κλιματιστικό: Οι 3 χρήσεις που θα σας γλιτώσουν χρήματα
Tα dopamine sites κατακλύζουν το διαδίκτυο και τα πάντα κοστίζουν 0 ευρώ
Το stadium 5th Ladonas River Party στα Λυκούρια Αχαΐας ΦΩΤΟ
ΕΕΤΑΑ: Βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα για τα voucher παιδικών σταθμών
Σκύλοι με αισθητήρες και AI εντοπίζουν καρκίνο με ακρίβεια πάνω από 90%
Εκδήλωση από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μετοχίου
Αν περπατάτε τόσα βήματα την ημέρα, μπορεί να μειώσετε τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου
Η LG φτιάχνει ανθρωποειδές ρομπότ και η NVIDIA του δίνει μυαλό
