Ηράκλειο-επίθεση με υγρό: Καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της 38χρονης πως δεν ήθελε να βλάψει τον 36χρονο

Τα νέα ευρήματα που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της 38χρονης πως δεν ήθελε -με την επίθεση- να βλάψει τον εν διαστάσει σύζυγό της.

κρήτη

Στη δημοσιότητα έρχονται νέα ευρήματα που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς που είχε κάνει η 38χρονη γυναίκα για την επίθεση στον εν διαστάσει σύζυγό της, καθώς είχε υποστηρίξει πως δεν ήθελε να τον βλάψει και να του προκαλέσει κακό, όμως τα αποτελέσματα για τη σύσταση του υγρού που του πέταξε δείχνουν την υψηλή περιεκτικότητά του σε επικίνδυνα στοιχεία.

Συγκεκριμένα, το υγρό που ήταν χρώματος καφέ, φαίνεται πως είχε εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση σε θειϊκά ανιόντα, κάτι που φέρνει ως συμπέρασμα πως το συγκεκριμένο δείγμα ήταν ένα πυκνό υδατικό διάλυμα θειϊκού οξέος, δηλαδή βιτριόλι.

Με αυτά τα δεδομένα, καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της 38χρονης πως δεν ήθελε να προκαλέσει κακό, ενώ μάλιστα και πάνω στο μπουκάλι που το είχε παραλάβει μέσω κούριερ, γραφόταν πως επρόκειτο για βιτριόλιο, το οποίο – ακόμα και όταν δεν είναι καθαρό- μπορεί να προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα έως και θάνατο.

Η ανάλυση πραγματοποιήθηκε στο γυάλινο βάζο, στο υπόστρωμα του δωματίου της επίθεσης, αλλά και στο τζιν παντελόνι του θύματος, καθώς και εκεί υπήρχαν αλλοιώσεις.

Να σημειώσουμε, πως οι γιατροί είχαν καταλάβει από την πρώτη στιγμή, βλέποντας τα εγκαύματα του θύματος, πως επρόκειτο για βιτριόλι.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments