Ηράκλειο: Προθεσμία για την Τρίτη πήραν ο 25χρονος και η σύντροφός του για κακοποίηση της 13χρονης κόρης της
Προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη πήραν ο 25χρονος Σύρος και η σύντροφός του
Προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη πήραν ο 25χρονος Σύρος και η σύντροφός του, για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 13χρονης κόρης της τελευταίας, στο Ηράκλειο.
Σε βάρος του 25χρονου από τη Συρία ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού. Κακουργηματική είναι και η δίωξη για ενδοοικογενειακή βία που ασκήθηκε στην μητέρα της 13χρονης.
Η 13χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο σύντροφός της μητέρας της την κακοποίησε σεξουαλικά το βράδυ της Πέμπτης και πως όταν αποκάλυψε στην μητέρα της το φρικιαστικό περιστατικό, εκείνη την απείλησε και τη χτύπησε.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ζώδια σήμερα 6/11: Ιχθύες – Βάλε όρια με αγάπη!
Η Zero ετοιμάζει μια πιο προσιτή ηλεκτρική μοτοσικλέτα με τελική 130 χλμ./ώρα
11 φυσικά κόλπα για να μένει φρέσκο το μπάνιο
Το Δημοτικό Ωδείο Πατρών σε φεστιβάλ jazz στην Πολωνία
Το Stellar Blade έρχεται σήμερα στο Nintendo Switch 2 με Complete Edition και νέο περιεχόμενο
