Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου 41χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο
Ο 41χρονος έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι από το τροχαίο ατύχημα και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου,.
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 41χρονος στο Ηράκλειο της Κρήτης που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στο Γιόφυρο η Δευτέρα (26.08.2024).
Ο 41χρονος έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι από το τροχαίο ατύχημα και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου,.
Το τροχαίο σημειώθηκε, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 41χρονος ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε πάνω σε σταθμευμένο φορτηγό σύμφωνα με το creta24.gr.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο 41χρονος μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
iPhone: Πώς να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα σας σε νέα συσκευή
Ντόλι Πάρτον: Μουσική, φιλανθρωπία και επιχειρηματικότητα – Ο ρόλος που δεν θέλησε ποτέ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Μπιλ Γκέιτς για AI: «Είναι το πιο επικίνδυνο εργαλείο που εφευρέθηκε ποτέ»
σπιράλ: Ευχές, προτάσεις, προβληματισμοί και ανταλλαγή απόψεων με ορίζοντα το 2029
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Η SpaceX χτίζει τη μεγαλύτερη βάση εκτοξεύσεων στην ιστορία της
