Ήρθε και προπονήθηκε με τον Απόλλωνα ο Τρε Μακλίν ΦΩΤΟ
Όμως δεν θα παίξει με τον Παναθηναϊκό
Ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός φόργουορντ του Απόλλωνα Τρε Μακλίν ήρθε χθες στην Πάτρα και έκανε την πρώτη του προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς με τους «μελανόλευκους», αφού πρώτα γνωρίστηκε με τον Νίκο Βετούλα, τα μέλη του τιμ και τους νέους του συμπαίκτες.
Ο Μακλίν πέρυσι αγωνίστηκε στο Περιστέρι και φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στην Κροατία με τη Σπλιτ. Το ζητούμενο είναι να βρίσκεται σε μια ικανοποιητική κατάσταση στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν για τον Απόλλωνα, αφού διαδοχικά μετά τον Παναθηναϊκό θα παίξει εκτός έδρας με Αρη, Ιωνικό και ακολούθως θα φιλοξενήσει τον Κολοσσό.
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ
ΜΗΤΡΟΥ ΛΟΝΓΚ
Στον Απόλλωνα σήμερα αναμένεται να πάρουν εκτός απροόπτου στα χέρια τους το δελτίο του Μήτρου Λονγκ προκειμένου ο Ελληνοκαναδός πλεϊμέικερ να αποκτήσει τυπικά δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Για τον Μακλίν δεν τίθεται θέμα, αφού είναι ανέτοιμος και δεν πρόκειται λογικά έτσι και αλλιώς να χρησιμοποιηθεί.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Το παραδοσιακό πανηγύρι στο Πλατάνι Ρίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Ο διαχρονικός Καραγκιόζης από το ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Ημερήσιες προβλέψεις 2/8: Η λογική συναντά το συναίσθημα σήμερα!
