Ισοπαλία για την Ακαδημία, «φωνές» για την διαιτησία

Ακαδημία

Ένα πραγματικό ντέρμπι έγινε σήμερα για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ η οποία ήρθε ισόπαλη 32-32 εντός με τον Ολυμπιακό Κερατσινίου και έχασε ευκαιρία να πάρει μια πολύτιμη νίκη.

 

Πάντως οι άνθρωποι της Πατρινής ομάδας φωνάζουν για την διαιτησία καθώς ενώ το σκορ είναι 32-32, στην τελευταία φάση του αγώνα, οι παίκτες της Ακαδημίας φωνάζουν για μαρκάρισμα που έγινε στον παίκτη  Χ. Παντό για πέναλτι και κόκκινη/ μπλε κάρτα, ενώ οι διαιτητές  και παρατηρητής του αγώνα έδωσαν επιθετικό φάουλ στον παίκτη της Πατρινής ομάδας και στα τρία κλάσματα του δευτερολέπτου που είχαν απομείνει τελείωσε ο αγώνας.

 

Μετά ένα ντέρμπι στο α΄ ημίχρονο, οι παίκτες του Παπαγιαννόπουλου, προηγήθηκαν με  32-31 και να ισοφαριστούν στα 14″ πριν τη λήξη του παιχνιδιού με γκολ του Γιαννακόπουλου. Στην γρήγορη σέντρα που έγινε οι Πατρινοί «φωνάζουν» για μαρκάρισμα που έγινε στον παίκτη τους Χ. Παντό για πέναλτι και κόκκινη/ μπλε κάρτα, ενώ οι διαιτητές  και παρατηρητής του αγώνα έδωσαν επιθετικό φάουλ στον παίκτη της Πατρινής ομάδας και στα τρία κλάσματα του δευτερολέπτου που είχαν απομείνει τελείωσε ο αγώνας.

 

Μετά το τέλος, ο προπονητής, Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε: «Οταν αγωνίζεσαι με μείον πέντε βασικούς παίκτες της 16άδας και τέσσερα νέα παιδιά  να παίρνουν το βάπτισμα στην φετινή Α2,  μόνον ικανοποιημένοι μπορούμε να είμαστε από την έκβαση του αγώνα.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μου για την ποιότητα που  έδειξαν ιδιαίτερα στο β’  ημίχρονο,  καθώς και στους αντιπάλους, διότι διαβασμένοι έπαιξαν το παιχνίδι τους και κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα».