Ισραήλ: Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου αναρρώνει από τροφική δηλητηρίαση
Ο 75χρονος Νετανιάχου αισθάνθηκε αδιαθεσία στη διάρκεια της νύχτας, με τα συμπτώματα να αποδίδονται σε φλεγμονή του εντέρου και αφυδάτωση. Του χορηγείται ενδοφλέβια αγωγή και βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση.
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, αναρρώνει έπειτα από κρίση τροφικής δηλητηρίασης, όπως γνωστοποίησε σήμερα το γραφείο του, προσθέτοντας ότι για τις επόμενες τρεις ημέρες θα ασκεί τα καθήκοντά του από το σπίτι του.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο 75χρονος Νετανιάχου αισθάνθηκε αδιαθεσία στη διάρκεια της νύχτας, με τα συμπτώματα να αποδίδονται σε φλεγμονή του εντέρου και αφυδάτωση. Του χορηγείται ενδοφλέβια αγωγή και βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση.
«Ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών του, ο πρωθυπουργός θα ξεκουραστεί στο σπίτι και θα διαχειρίζεται τις κρατικές υποθέσεις εξ αποστάσεως», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι στον Νετανιάχου τοποθετήθηκε βηματοδότης το 2023, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο υποβλήθηκε σε αφαίρεση προστάτη, αφού είχε διαγνωστεί με λοίμωξη του ουροποιητικού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η πρώτη εμφάνιση της θεατρικής ομάδας «Ταξιδευτές της πρόζας» στην Μιτόπολη Αχαΐας ΦΩΤΟ
Η Dell αφήνει τα Windows και φέρνει το Gemini στην οικογένεια XPS με το νέο Googlebook
Βρετανοί γιατροί ανέπτυξαν μη επεμβατικό τεστ για τον καρκίνο της μήτρας
Συναυλία από το Coro Avanti του Μουσικού Ομίλου Πατρών «Ορφεύς»
Νέα απάτη στο Google Maps πως να εντοπίσεται το νέο κόλπο των απατεώνων
