Ισραήλ: Ούτε νερό, ούτε καύσιμα στη Γάζα όσο οι όμηροι δεν απελευθερώνονται
Δεν θα επιτρέψει να μπουν στη Γάζα προϊόντα πρώτης ανάγκης, ούτε ανθρωπιστική βοήθεια όσο η Χαμάς δεν απελευθερώνει τους ομήρους.
Ο ισραηλινός υπουργός Ενέργειας Ίσραελ Κατς δήλωσε σήμερα πως η χώρα του δεν θα επιτρέψει να μπουν στη Γάζα προϊόντα πρώτης ανάγκης ούτε ανθρωπιστική βοήθεια όσο το ισλαμιστικό παλαιστινιακό κίνημα Χαμάς δεν απελευθερώνει τους ανθρώπους που απήχθησαν το Σάββατο από το Ισραήλ.
«Η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα; Κανένας ηλεκτρικός διακόπτης δεν θα ανάψει, καμιά βρύση δεν θα τρέξει νερό και κανένα βυτιοφόρο με καύσιμα δεν θα εισέλθει όσο οι απαχθέντες Ισραηλινοί δεν θα έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους», υπογράμμισε σε ανακοίνωσή του.
Περίπου 150 Ισραηλινοί, ξένοι και άνθρωποι με διπλή υπηκοότητα έχουν συλληφθεί όμηροι από τη Χαμάς, σύμφωνα με την ισραηλινή κυβέρνηση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Η SpaceX χτίζει τη μεγαλύτερη βάση εκτοξεύσεων στην ιστορία της
«Κοινο_Τοπία»: Επιβράβευσε τις ομάδες Patras Medicine iGEM του Πανεπιστημίου Πατρών ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Έντεκα χρόνια μετά, το The Witcher 3 επιστρέφει και σας δίνει λόγο να ξαναρχίσετε
Το Αρχαίο Θέατρο Στράτου παραδόθηκε ξανά στην κοινωνία ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Όλα τα παιχνίδια που έρχονται στο PlayStation 5
