Ιταλία: Εντόπισαν και το δεύτερο κρησφύγετο του αρχινονού της Κόζα Νόστρα
Βρέθηκε και το δεύτερο κρησφύγετο του αρχινονού της Κόζα Νόστρα στην Ιταλία
Από τις Αστυνομικές Αρχές της Ιταλίας, εντοπίστηκε σήμερα και το δεύτερο κρησφύγετο του αρχηγού της Κόζα Νόστρα, Ματέο Μεσίνα Ντενάρο, που είχε συλληφθεί την περασμένη Δευτέρα στο Παλέρμο της Σικελίας.
Η έφοδος των αστυνομικών αρχών βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για «καταφύγιο έκτακτης ανάγκης», σε ισόγειο πολυκατοικίας του χωριού Καμπομπέλο της Σικελίας, όπου βρίσκεται και το πρώτο κρησφύγετο που οι καραμπινιέροι εντόπισαν λίγες ώρες μετά την σύλληψη του αρχιμαφιόζου.
Στο μεταξύ, οι εισαγγελικές αρχές συνεχίζουν να ελέγχουν τα δυο κινητά, τον υπολογιστή και μια ατζέντα που κατασχέθηκαν στον Μεσίνα Ντενάρο, όπως και τις μετακινήσεις που ο αρχηγός της σικελικής μαφίας πραγματοποιούσε με ΙΧ αυτοκίνητο Alfa Romeo.
Η εισαγγελία του Παλέρμο, τέλος, απέστειλε κλήση σε απολογία και στον ογκολόγο Φιλίππο Τζερίλι, ο οποίος είχε υποβάλει τον «νονό των νονών» σε τεστ dna, αναγκαίο για την χημειοθεραπεία στην οποία θα έπρεπε να υποβληθεί σύντομα, μετά την διάγνωση καρκίνου στο κόλον.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών στη Βυρωνική Εταιρεία ΦΩΤΟ
Ερευνητές της AI προειδοποιούν για την superintelligence «Είναι τόσο επικίνδυνη όσο ακούγεται»
Ανθρωπομορφισμός στην Τεχνητή Νοημοσύνη: Η σύσταση του Associated Press και η συζήτηση για την ευθύνη
Τα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη συγχαίρουν την ομάδα του NextGenMinds ΦΩΤΟ
Game of Thrones Aegon’s Conquest: Έρχεται η πρώτη ταινία του Westeros
