Ιταλία: Κανένα ενδεχόμενο στη συνέχιση της κυβερνητικής συνεργασίας με τα «Πέντε Αστέρια» από Μπερλουσκόνι και Σαλβίνι
Ο Μπερλουσκόνι και ο Ματέο Σαλβίνι, απέκλεισαν κάθε δυνατότητα συνέχισης της κυβερνητικής συνεργασίας με τα Πέντε Αστέρια στην Ιταλία.
Ο ηγέτης της Φόρτσα Ιτάλια Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ο γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι, ύστερα από τη συνάντησή τους σήμερα στην Σαρδηνία, απέκλεισαν κάθε δυνατότητα συνέχισης της κυβερνητικής συνεργασίας με τα Πέντε Αστέρια.
Σε κοινό τους ανακοινωθέν υπογράμμισαν ότι οι “πεντάστεροι” είναι αφερέγγυοι και ότι η συμμετοχή της ιταλικής κεντροδεξιάς στην κυβέρνηση Ντράγκι μπορεί να συνεχιστεί μόνον υπό την προϋπόθεση να αποκλειστεί από την κυβερνητική αυτή συμμαχία το κίνημα που ίδρυσε ο Μπέπε Γκρίλο.
Σύμφωνα με τους περισσότερους πολιτικούς αναλυτές, η θέση αυτή της ιταλικής κεντροδεξιάς, αυξάνει τις πιθανότητες οριστικής και αμετάκλητης παραίτησης του Ντράγκι από την πρωθυπουργία και προκήρυξης πρόωρων βουλευτικών εκλογών, πιθανώς το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Η SpaceX χτίζει τη μεγαλύτερη βάση εκτοξεύσεων στην ιστορία της
«Κοινο_Τοπία»: Επιβράβευσε τις ομάδες Patras Medicine iGEM του Πανεπιστημίου Πατρών ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Έντεκα χρόνια μετά, το The Witcher 3 επιστρέφει και σας δίνει λόγο να ξαναρχίσετε
Το Αρχαίο Θέατρο Στράτου παραδόθηκε ξανά στην κοινωνία ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Όλα τα παιχνίδια που έρχονται στο PlayStation 5
