Ιταλία – Σαρδηνία: Κακοκαιρία σαρώνει τα πάντα!
Oι πυροσβέστες κατάφεραν να σώσουν τρεις ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονταν μέσα σε ανισόπεδη διάβαση που είχε πλημμυρίσει.
Κύμα κακοκαιρίας πλήττει σήμερα νησί της Σαρδηνίας στην Ιταλία, με καταιγίδες και πλημμύρες να σαρώνουν τα πάντα.
Λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων αποφασίσθηκε αύριο να κλείσουν όλα τα σχολεία της πρωτεύουσας του νησιού, Κάλιαρι.
Στην νότια περιοχή της Σαρδηνίας, αγνοείται ένας ηλικιωμένος άνδρας. Προσπάθησε να βγει απο το αυτοκίνητό του και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.
Την ίδια ώρα, οι πυροσβέστες κατάφεραν να σώσουν τρεις ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονταν μέσα σε ανισόπεδη διάβαση που είχε πλημμυρίσει.
Παράλληλα, κακοκαιρία πλήττει και την νότια περιφέρεια της Απουλίας, όπου για προλητικούς λόγους έκλεισε ο δρόμος που οδηγεί στο χωριό Κάστρο.
Στην Βόρειο Ιταλία, δε, έξω από την Μπολόνια διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία των τρένων, λόγω κατολίσθησης, ενώ η Ιταλική Πολιτική Προστασία βρίσκεται σε επιφυλακή και στην ευρύτερη περιοχή της Γένοβας εξαιτίας ισχυρών βροχοπτώσεων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Η Meta παραδέχθηκε τον εσκεμμένο εθισμό των παιδιών σε Instagram και Facebook
Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε διεθνείς εκθέσεις αγροδιατροφής
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Το νέο Lenovo Legion C700: Η έξυπνη απάντηση στο πρόβλημα του κακού Wi-Fi
Ντόλι Πάρτον: Μουσική, φιλανθρωπία και επιχειρηματικότητα – Ο ρόλος που δεν θέλησε ποτέ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
iPhone: Πώς να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα σας σε νέα συσκευή
