«Ήταν πολύ σκληρό», δήλωσε ο Νίνο για την απόπειρα δολοφονίας του

O Νίνο αναφερόμενος  στην απόπειρα δολοφονίας που είχε γίνει εναντίον του, τόνισε πως ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωή του. «Δεν έχει γίνει σε κανέναν καλλιτέχνη στην Ελλάδα κάτι τέτοιο. Ήταν πολύ σκληρό», είπε χαρακτηριστικά.

Νίνο

Ο αγαπημένος τραγουδιστής  Νίνο, σε συνέντευξη του μίλησε μεταξύ άλλων για την απόπειρα δολοφονίας του στην Θεσσαλονίκη, για τη Eurovision, αλλά και για τα παιδιά του, τον γιο του, ο οποίος είναι 10 ετών και την κόρη του, που τώρα είναι 8μιση ετών.

Ο Νίνο ήταν καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Κοσμοράδιο 95,1.

«Από τη δεκαετία των 30 μέχρι τα 40 ήρθαν στη ζωή τα παιδιά μου. Έγινα μπαμπάς, εκεί αυτόματα αλλάζει η ζωή εντελώς. Δεν τα ξέρουν όλα. Προσπαθώ να είμαι σκέτο μπαμπάς και πιστεύω το έχω καταφέρει. Έχουν μια περιορισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο γιατί το διαδίκτυο τώρα είναι κάτι τρελό για ένα παιδί. Είναι τρομερά επικίνδυνο» είπε αρχικά ο Νίνο.

Δείτε το βίντεο

 

Σχετικά με το αν θα ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision, ο Νίνο απάντησε: «Σίγουρα έχω γράψει ένα τραγούδι το οποίο αν πάει στη Eurovision θα βγει πρώτο, έτσι πιστεύω. Αν με ρωτάς σήμερα αν θα πήγαινα θα σου έλεγα όχι».

Τέλος, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απόπειρα δολοφονίας που είχε γίνει εναντίον του, τονίζοντας πως ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωή του: «Η απάντηση είναι ναι, αυτή είναι η χειρότερη. Ήταν δύσκολη στιγμή γιατί ήταν εκτός σεναρίου. Δεν έχει γίνει σε κανέναν καλλιτέχνη στην Ελλάδα κάτι τέτοιο. Ήταν πολύ σκληρό».