Ηττα με παράπονα για τους εφήβους του ΝΟΠ
Την ήττα με 11-7 γνώρισε πριν από λίγη ώρα η ομάδα πόλο εφήβων του ΝΟΠ η οποία έχασε από τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που φιλοξενείται στην Πάτρα.
Η πατρινή ομάδα έχει παράπονα από την διαιτησία και αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση ο Ηλίας Αγγελόπουλος, ενώ ο αγώνας κρίθηκε στην τελευταία περίοδο όπου ο Ολυμπιακός έκανε σερί 5-0.
Τα 8λεπτα: 2-3, 0-2,5-1 0-5.
Πάντως η Πατρινή ομάδα επειδή νίκησε το πρωί εύκολα με 20-11 τον Ολυμπιακό πήρε την 2η θέση στον Όμιλο της και πήρε την πρόκριση στους «8».
Εκεί θα αντιμετωπίσει την ισχυρή Βουλιαγμένη με το πρόγραμμα για τους αγώνες στους “8” να ανακοινώνεται αργότερα, ωστόσο οι «δαίμονες» έχουν δύσκολη αποστολή, καθώς θα παίξουν και χωρίς τον Ηλία Αγγελόπουλο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς καθαρίζεις το καλοριφέρ για καλύτερη απόδοση
Η παραγωγή «Ο Φανούρης και το σόι του» από το Θεατρικό Εργαστήρι Δυτικής Αχαΐας
Νέα λειτουργία στο YouTube λύνει ένα συνηθισμένο πρόβλημα των δημιουργών με τη βοήθεια AI
Εξαέρωση καλοριφέρ: πότε και πώς τη κάνεις
Eκδήλωση τιμής για την πολύτεκνη οικογένεια στον Αγιο Ανδρέα
