Ηττες για τις ομάδες της Ακαδημίας των Σπορ
Στους άνδρες η ομάδα του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου υπέστη για πρώτη φορά στα χρονικά μια βαριά ήττα μέσα στην Πάτρα με σκορ 25-41 από την ομάδα του Αθηναϊκού
Με ήττες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι ομάδες χάντμπολ γυναικών και ανδρών της Ακαδημίας των Σπορ στα πρωταθλήματα Α2 εθνικής κατηγορίας που συμμετέχουν την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Συγκεκριμένα οι γυναίκες ηττήθηκαν στο Κουκούλι από τον Α.Σ. Ηλιούπολη 2006 με σκορ 21-37 (ημ. 14-16).
Η νεανική και πολλά υποσχόμενη ομάδα της Βάσως Βουκελάτου άντεξε μέχρι το 35΄ όπου το σκορ κυλούσε σχεδόν γκολ – γκολ, αλλά στο τέλος μίλησε η εμπειρία των αντιπάλων που κέρδισαν τον αγώνα.
Τα 5λεπτα: 1-3, 3-5, 6-6 ,8-10, 10-12,14-16, 15-18, 15-22, 16-25, 18-28, 19-32, 21-37.
Διαιτήτευσαν οι: Βήτας – Σκλαβενίτης.
Τα πέναλτι: 2/2 – 2/2. Οι 2λεπτες αποβολές: 2 – 5.
Η σύνθεση της Ακαδημίας των Σπορ ήταν: (Β. Βουκελάτου): Κασάπη, Παπαγιαννοπούλου 2, Αποστολοπούλου, Κωτσοπούλου 1, Γρ. Γεωργίου, Ελ. Γεωργίου 1, Αναστοπούλου 2, Χριστοπούλου, Φραγκίδη, Ρούπα 2, Λούη, Τσαγκαράτου 6, Τσινιά, Κατσίπη, Κονταξή, Ξηνταροπούλου 7.
Στους άντρες η ομάδα του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου υπέστη για πρώτη φορά στα χρονικά μια βαριά ήττα μέσα στην Πάτρα με σκορ 25-41 (ημ. 13-20) από την ομάδα του Αθηναϊκού.
Τα 5λεπτα: 2-2, 4-6, 7-10, 9-13, 12-17, 13-20, 14-22, 15-27, 18-31, 21-36, 21-38, 25-41.
Διαιτήτευσαν οι: Βήτας – Σκλαβενίτης.
Τα πέναλτι: 0/0 – 1/1. Οι 2λεπτες αποβολές: 5 – 4.
Η σύνθεση της Πατρινής ομάδας ήταν: (Γιάννης Παπαγιαννόπουλος): Διαμαντόπουλος, Παντός 6, Σαρικάς 1, Χ. Παπαγιαννόπουλος 1, Κολιούλης 1, Αλ. Παπαγιαννόπουλος 3, Γεωργίου 3, Κουρουτζίδης 1, Στ. Παπαδιονυσόπουλος, Γιαννακούρας 1, Τσάμης, Μπεκιάρης, Γ. Παπαδιονυσόπουλος, Μπλάλης 1, Ρούμπος 2, Κολλύρης 5.
Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε την ανακοίνωση:
«Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την προσέλευση τους και τους ζητάμε συγνώμη για την εμφάνιση της ανδρικής ομάδας.
Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσουμε και τα δύο τμήματα σε υψηλό επίπεδο παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως μεμονωμένες ομάδες μακριά από την Αθήνα.
Όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ως σύλλογος τα δικά μας προβλήματα και μας προσθέτουν και άλλα άσχετα με εμάς, συνεχίζοντας έτσι την αγωνιστική απραξία, μοιραίος τα προβλήματα άλλων μετατίθενται στον σύλλογό μας και μας δημιουργούν επιπλέον και άλλα. Απαιτούμε από όλους τον σεβασμό στις προσπάθειες μας για να μπορέσουμε σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας να κρατήσουμε τα τμήματα και ενεργά και σε υψηλό επίπεδο».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Από το ChatGPT στο νηπιαγωγείο μέχρι την ειδική αγωγή: Η ΤΝ μπαίνει στην τάξη και η Πάτρα ανοίγει τη συζήτηση
Πέντε χιλιάδες ημέρες στον Άρη και μια νέα φωτογραφία από την NASA
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Welcome to UP 2026: Ο Εμφύλιος ξαναδιαβάζεται στην Πάτρα – Μνήμη, τραύμα και συγκρούσεις σε διεθνές συνέδριο
