Καμπάνα 1.500 ευρώ για τη διαιτησία

Εάν η γηπεδούχος ομάδα δεν εξοφλήσει, πριν την έναρξη του αγώνα, το σύνολο της δαπάνης διαιτησίας, (αποζημίωση και έξοδα μετακίνησης και διαμονής διαιτητή, βοηθών, παρατηρητή διαιτησίας και παρατηρητή αγώνα), ο διαιτητής δεν θα διεξάγει τον αγώνα!

DIAGORAS

Στους αγώνες της Γ’ Εθνικής της νέας περιόδου δύναται να ορίζεται και τέταρτος διαιτητής όπου αυτό κρίνεται. Μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα να είναι από την οικεία Ενωση της γηπεδούχου ομάδας. Προσέξτε τώρα μια σημαντική παράμετρο: Εάν η γηπεδούχος ομάδα δεν εξοφλήσει, πριν την έναρξη του αγώνα, το σύνολο της δαπάνης διαιτησίας, (αποζημίωση και έξοδα μετακίνησης και διαμονής διαιτητή, βοηθών, παρατηρητή διαιτησίας και παρατηρητή αγώνα), ο διαιτητής δεν θα διεξάγει τον αγώνα!

Ο αγώνας θα κατακυρώνεται υπέρ της αντίπαλης ομάδας 0-3 α.α.και η γηπεδούχος ομάδα θα τιμωρείται με πρόστιμο 1.500 ευρώ! Μέχρι την εξόφληση της δαπάνης διαιτησίας και της χρηματικής ποινής των 1.500 ευρώ, δεν θα ορίζονται οι αγώνες του συγκεκριμένης ομάδας και θα κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ