Καγιαλή: «Τα κορίτσια αξίζουν μπράβο για την προσπάθεια τους»
Μπορεί η ομάδα βόλεϊ Νεανίδων του Απόλλωνα να μην έκανε την υπέρβαση με την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο final-4 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, όμως έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια.
Η ομάδα της Καγιαλή εκτός από το ότι επιβεβαίωσε πως βρίσκεται στις κορυφαίες δυνάμεις της Ελλάδας, άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.
«Τα κορίτσια με την αξία τους έφτασαν στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και τους αξίζουν μπράβο για την προσπάθεια τους» είπε η προπονήτρια του Απόλλωνα, Ελένα Καγιαλή η οποία συμπλήρωσε: «Στο final-4 το παλέψαμε όσο μπορούσαμε, όμως δεν κατάφεραμε να ανταπεξέλθουμε για να κάνουμε κάτι παραπάνω, αφού το επίπεδο των αντιπάλων ήταν υψηλό. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον στο άθλημα».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
Ομορφιά & Περιποίηση: Τι αποκαλύπτουν οι ειδικοί για τη χρήση της κλασικής Nivea σε πρόσωπο και μαλλιά
Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση για τα voucher
Οι κινηματογράφοι εξετάζουν απαγόρευση των smart glasses της Meta
Η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Πετροχωρίου ΦΩΤΟ
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Φορτίζει σε τρία λεπτά και δεν πιάνει φωτιά: Η μπαταρία που αλλάζει τα πάντα
