Και ο Δήμος για το γήπεδο Προσφυγικών

Η λογική λέει ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο με την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας και στη χειρότερη περίπτωση να πάει για λίγο μετά

profg e1627570646430

Με ένα σημαντικό ποσό θα συνεισφέρει ο Δήμος Πατρέων στην γενικότερη προσπάθεια της ΕΠΣ Αχαΐας ώστε να ολοκληρωθεί πιο γρήγορα το γήπεδο Προσφυγικών.
Συγκεκριμένα, βρήκε τον τρόπο να ενισχύσει επτά ερασιτεχνικά σωματεία ώστε το συνολικό ποσό να πάει για το γήπεδο. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός Πατρών, ο Απόλλων Εγλυκάδας, ο Ικαρος Πετρωτού, ο Αετός Πατρών, η Δάφνη, ο Ατλας και ο ΑΠΟ Αρόη, θα εισπράξουν από 2.950 ευρώ, ως «οικονομική ενίσχυση ερασιτεχνικών σωματείων αθλητικών συλλόγων για τη Διαδικτυακή επιμορφωτική διάλεξη “Η αθλητική χορηγία στη μετά Covid εποχή”». Τις αποφάσεις για κάθε σωματείο υπογράφει ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος.
dfg Αρα, λοιπόν, πρόκειται για ένα ποσό 20.650 ευρώ, το οποίο θα πάρουν τα σωματεία και μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία θα το αποδώσουν ώστε να προχωρήσει το γήπεδο Προσφυγικών.
Αυτή την περίοδο, έγιναν χωματουργικές εργασίες στον αγωνιστικό χώρο ώστε να υποδεχθεί τον συνθετικό τάπητα, ο οποίος δεν έχει έρθει ακόμα στην Πάτρα από την Αθήνα. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν χθες με επιτυχία. Μόλις ξεπεραστεί το θέμα του εκτελωνισμού, τότε θα προχωρήσει και η τοποθέτησή του στο γήπεδο. Ενδεχομένως να καθυστερήσει μερικές ημέρες, αλλά όπως και να ΄χει πλέον, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Με τη συνεισφορά της ΕΠΣΑ, ερασιτεχνικών σωματείων και του Δήμου, στο γήπεδο θα δοθεί επιτέλους ξανά ζωή μετά από πολλά χρόνια.
Η λογική λέει ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο με την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας και στη χειρότερη περίπτωση να πάει για λίγο μετά. Σε κάθε περίπτωση, φέτος θα προστεθεί ένα γήπεδο για τα σωματεία.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ