Και πάλι υποψήφια στις Ευρωεκλογές η Μαρία Σπυράκη
Η Μαρία Σπυράκη είχε τετ α τετ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές
Σύντομη συνομιλία είχε η Μαρία Σπυράκη με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη στο Βουκουρέστι. Όλα δείχνουν ότι η κ. Σπυράκη απέσπασε τη θετική απάντηση του κ. Μητσοτάκη να είναι εκ νέου υποψήφια στις ευρωεκλογές.
Στο Βουκουρέστι όπου συνεδριάζει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ενόψει των ευρωεκλογών, που θα διεξαχθούν στις 9 Ιουνίου, βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως και η Μαρία Σπυράκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου του MEGA, Χριστίνας Κοραή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μία συνάντηση τετ α τετ με την ευρωβουλευτή.
Ερωτηθείσα, μάλιστα από την Χριστίνα Κοραή αν θα είναι ξανά υποψήφια στις ευρωεκλογές, η Μαρία Σπυράκη απάντησε πως, «εγώ κάνω την δουλειά μου, η απόφαση είναι του πρωθυπουργού».
Έτσι, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, προκύπτει ότι η Μαρία Σπυράκη, φαίνεται να πήρε το «πράσινο φως» από τον κ. Μητσοτάκη να θέσει ξανά την υποψηφιότητά της για την Ευρωβουλή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Καιρός: Θυελλώδεις άνεμοι έως 8 μποφόρ, 38άρια και καταιγίδες – Σε red alert η χώρα, η πρόγνωση για την Πάτρα
Η ICE αγοράζει σκυλιά ρομπότ για να κυνηγά μετανάστες
Σχολεία: Ένα μόνο τριήμερο φέτος. Όλες οι γιορτές και οι αργίες
Πάτρα: Γλίστρησε σε λάδια και έπεσε από το δίκυκλο στην Πατρών-Κλάους – Στο νοσοκομείο η οδηγός
Για καταιγίδα κυβερνοεπιθέσεων με AI προειδοποιούν OpenAI και η Google και 100 εταιρείες
