Καιρός – Αρναούτογλου: Έρχονται βροχές ακόμη και… χαλάζι σε ορισμένες περιοχές της χώρας το Σαββατοκύριακο
Άστατος με βροχές και κατά τόπους χαλαζοπτώσεις θα είναι σε κάποιες περιοχές ο καιρός το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.
Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα και τα κύματα καύσωνα, αναμένεται να σημειωθεί αστάθεια σε κάποιες περιοχές της χώρας. Ορισμένες προβλέψεις κάνουν λόγο ακόμη και για χαλαζόπτωση ωστόσο τα φαινόμενα θα είναι τοπικά.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του ειδικού Σάκη Αρναούτογλου, υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες «κυρίως από τις θερμές ώρες έως τις βραδινές ώρες της ημέρας αλλά να είναι και ισχυρές, συνοδευόμενες κατά τόπους και από δυνατό άνεμο ή και απο χαλάζι».


Ολόκληρη η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου στο Facebook:
«ΧΆΡΤΕΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ!
Οσο πιο κοντά στις σκούρες πράσινες και κυρίως κιτρινοπορτακαλί αποχρώσεις βρίσκεται η περιοχή που σας ενδιαφέρει τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες κυρίως από τις θερμές ώρες έως τις βραδινές ώρες της ημέρας αλλά να είναι και ισχυρές, συνοδευόμενες κατά τόπους και από δυνατό άνεμο ή και απο χαλάζι!!
Το ανοιχτό πράσινο υποδηλώνει μικρότερη εως πολύ μικρότερη αλλά υπαρκτή πιθανότητα για πολύ πιο τοπικά αλλά και σχετικά πιο εξασθενημένα φαινόμενα!
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές αλλά τα συγκινητικά σας λόγια όσον αφορά στην έναρξη του δελτίου καιρού της ΕΡΤ3 την ερχόμενη Δευτέρα 21/8 αρχικά στις 16:30
Με μεγάλη εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»
http://https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts?fref=nf
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να προστατευτείτε από τον καπνό των πυρκαγιών – Τα 6 μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Το 7ο Διεθνές Συνέδριο Αρχαία Ελίκη και Αιγιάλεια
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Μετάλλιο για τον Γυμναστικό Σύλλογο Δύμης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
Ο Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες Πόλεων ΦΩΤΟ
