Καιρός – Αρναούτογλου: Με «τσουχτερό» κρύο ο Φεβρουάριος – Πιθανότητα για χιόνια και στα πεδινά
Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου εκτιμά και προειδοποιεί πως ο Φεβρουάριος θα φέρει μαζί του αρκετό κρύο, αλλά και χιόνια στα πεδινά.
Τα έως τώρα προγνωστικά στοιχεία που έχει στη διάθεσή του o μετεωρολόγος Σαάκης Αρναούτογλου, δείχνουν πως από την Τρίτη, μια ατμοσφαιρική διαταραχή θα ρίξει αρκετά τη θερμοκρασία σε περιοχές της χώρας, όπου θα πνέουν βορειάδες εντάσεως έως και 7-8 μποφόρ.
Στη Βόρεια Ελλάδα δεν αναμένεται τίποτα ιδιαίτερο, όπως σημείωσε, εκτός από ορισμένες μπόρες, ενώ στα νοτιανατολικά μπορεί να υπάρξουν περισσότερα φαινόμενα.
Οι «κατεβασιές κρύου αέρα», όπως χαρακτηριστικά είπε, θα ενισχύσουν την αίσθηση του κρύου, ειδικά στην Κρήτη.
Την ερχόμενη Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, μία «αρκετά έντονη κατεβασιά κρύου αέρα» αναμένεται να ρίξει τη θερμοκρασία και δεν αποκλείεται και το χιόνι σε πεδινές περιοχές.
Ο μετεωρολόγος έκανε λόγο για «αρκετά χειμωνιάτικο σκηνικό», με τα χιόνια να φτάνουν ακόμα χαμηλότερα απ΄ότι τις τελευταίες μέρες, ωστόσο τόνισε πως τις επόμενες μέρες θα είναι πιο ξεκάθαρα τα μετεωρολογικά δεδομένα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Φορτίζετε το κινητό με τον φορτιστή του laptop; Να τι πραγματικά συμβαίνει
Δημοτικό πανηγύρι με Καψάλη στην Ακολη ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
ChatGPT: Δωρεάν πλέον λειτουργία που μέχρι χθες πλήρωναν οι συνδρομητές
Αρχαία και σύγχρονη Τέχνη στο Μουσείο Πατρών υπό το φως του φεγγαριού
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Apple M6 vs M5: Οι πραγματικές διαφορές του πρώτου επεξεργαστή 2 νανομέτρων
