Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες – Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο
Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο δελτίο καιρού της ΕΜΥ, τέσσερις βροχές της χώρας θα βρεθούν στο στόχαστρο ισχυρών βροχών και καταιγίδων τις επόμενες ώρες.
Για ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες προειδοποιεί η ΕΜΥ με επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου για επιδείνωση του καιρού.
Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο δελτίο καιρού της ΕΜΥ, τέσσερις βροχές της χώρας θα βρεθούν στο στόχαστρο ισχυρών βροχών και καταιγίδων τις επόμενες ώρες.
Ειδικότερα, το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 09-11-2023/1230 τοπική ώρα, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.
Το καιρικό σύστημα που διέρχεται από τη χώρα, με κίνηση ανατολική νοτιοανατολική, επηρεάζει με ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις ανατολικές και νότιες νησιωτικές περιοχές.
Συγκεκριμένα θα επηρεαστούν:
α. Μέχρι και τις απογευματινές ώρες οι Κυκλάδες (κυρίως οι κεντρικές και νότιες) και η δυτική Κρήτη.
β. Μέχρι τις βραδινές ώρες το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να ξεχωρίσετε ένα AI βίντεο σε 5 δευτερόλεπτα: Τα λάθη που κάνουν τα deepfakes και δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά
Η LG φτιάχνει ανθρωποειδές ρομπότ και η NVIDIA του δίνει μυαλό
Εορτασμός της Παναγίας στα Αγράμπελα Αχαΐας ΦΩΤΟ
Γιατί δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε σε ξένο κρεβάτι – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για τον εγκέφαλο
Η Google αποκάλυψε κατά λάθος συσκευή που δεν έχει ανακοινώσει ποτέ
Στον Αγιο Νεκτάριο Καλαβρύτων ο Μητροπολίτης Πτολεμαΐδος Μακάριος ΦΩΤΟ
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Κάποιος αγοράζει μαζικά παλιά βιβλία και εταιρείες AI μπαίνουν στο στόχαστρο
