Καιρός – Λέσβος: Πτήση επέστρεψε στην Αθήνα μπροστά στους θυελλώδεις ανέμους 9 μποφόρ

Η κακοκαιρία έχει δημιουργήσει μια σειρά από προβλήματα και στις συγκοινωνίες. Η Λέσβος δοκιμάζεται από τους θυελλώδεις ανέμους. Πτήση δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο…

 

Καιρός – Λέσβος: Πτήση επέστρεψε στην Αθήνα μπροστά στους θυελλώδεις ανέμους 9 μποφόρ

Η κακοκαιρία στη Λέσβο έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους, που δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι πρωινή πτήση από Αθήνα, δεν έφτασε στο νησί αφού ο πιλότος έκρινε ότι οι συνθήκες δεν ήταν ασφαλείς για την προσγείωση. Το αεροπλάνο έκανε στροφή και επέστρεψε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα με ασφάλεια.

Οι θυελλώδεις άνεμοι, που φτάνουν τα 9 μποφόρ και οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας, που πλήττει από το πρωί της Κυριακής και τη Λέσβο.

Λόγω των θυελλωδών ανέμων εκδόθηκε απαγορευτικό απόπλου των πλοίων. Στο λιμάνι Μυτιλήνης είναι δεμένο το πλοίο Διαγόρας και στον Πειραιά το πλοίο Νήσος Σάμος, ενώ από χθες είναι δεμένο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το πλοίο Blue Star Mykonos, που επρόκειτο να αναχωρήσει για Λήμνο-Μυτιλήνη-Χίο-Σάμο-Ικαρία και Φούρνους.

Οι θυελλώδεις άνεμοι δημιούργησαν προβλήματα και στις αεροπορικές συνδέσεις, καθώς πρωινή πτήση από Αθήνα για Μυτιλήνη δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί και το αεροπλάνο αναγκάστηκε, στο μέσο της διαδρομής, να επιστρέψει στη Αθήνα.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments