Καιρός – meteo: Πού καταγράφηκαν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες το πρωί της Κυριακής (19/11)
Η χαμηλότερη ελάχιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρου του Καϊμάκτσαλαν, όπου ο υδράργυρος έπεσε στους -9.6 °C.
Ο καιρός σήμερα (19.11.2023), έχει άκρως… χειμωνιάτικο σκηνικό, καθώς σε όλη την Ελλάδα είναι αισθητή η πρώτη της θερμοκρασίας.
Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, σε πολλά ορεινά και ημιορεινά τμήματα ο υδράργυρος έπεσε κάτω από το μηδέν. Η χαμηλότερη ελάχιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρου του Καϊμάκτσαλαν, όπου ο υδράργυρος έπεσε στους -9.6 °C.
Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί (εκτός χιονοδρομικών κέντρων) του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που κατέγραψαν τις χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Greece Race for the Cure»: Περισσότεροι από 58.000 συμμετείχαν στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού
Χάος προκάλεσε στην F1 ένα bug στο λογισμικό των μονοθέσιων
Επιστροφή φόρου εισοδήματος: πότε πιστώνεται και γιατί δεν ήρθε
Η διάλεξη της Γιώτας Καΐκα-Μαντανίκα «Η δολοφονία του Διονύσιου Φραγκόπουλου και οι αναρχικοί της Πάτρας» ΦΩΤΟ
Η Meta σου δίνει εργαλεία να φτιάξεις τις δικές τους AI συσκευές
