Καιρός Πάτρα: Σαββατοκύριακο με συννεφιά και Μποφόρ – Πότε θα έχουμε βροχές

Μπορεί να βρισκόμαστε, ημερολογιακά στην Άνοιξη, όμως ο καιρός κάνει πισωπατήματα, με συννεφιές και σφοδρούς ανέμους.

Καιρός Πάτρα: Σαββατοκύριακο με συννεφιά και Μποφόρ - Πότε θα έχουμε βροχές

Αρκετά σύννεφα και αρκετά… Μποφόρ θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, σήμερα Σάββατο 1η Απριλίου, από το πρωί ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με τους ανέμους να φτάνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας ακόμα και τα 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ το ποσοστό της υγρασίας θα φτάσει το 93%.

Αντίστοιχα, αύριο Κυριακή 2 Απριλίου η μέρα θα ξεκινήσει με συννεφιές, ενώ από τις πρωινές ώρες θα έχουμε ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 4 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Το ποσοστό της υγρασίας θα αγγίξει το 87%.

Δείτε εδώ την πρόγνωση του καιρού για την Πάτρα

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για όλη την Ελλάδα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά νότιοι 5 με 7 μποφόρ, που βαθμιαία από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ, που από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Πιθανότητα τοπικών όμβρων στη Θεσσαλία κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 21 και κατά τόπους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 6 με 7 και πιθανώς στις δυτικές Κυκλάδες έως 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 και στην Κρήτη έως 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα μέχρι το απόγευμα.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 στα νότια έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες με τοπικές βροχές ή όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά.
Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

 

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ