Κακοκαιρία Άριελ – Κατερίνη: Πλημμύρισαν σπίτια – Ζημιές στο οδικό δίκτυο – ΦΩΤΟ

Η κακοκαιρία «Άριελ», προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην περιοχή γύρω από την Κατερίνη και τα χωριά στην Πιερία.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε  στην Πιερία η κακοκαιρία «Άριελ», αφήνοντας σοβαρά προβλήματα στην περιοχή γύρω από την Κατερίνη και τα χωριά στην Πιερία.

Δεκάδες είναι οι κατοικίες που πλημμύρισαν, ενώ ανέβηκε η στάθμη σε πολλούς χειμάρρους και αρδευτικά κανάλια εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων το βράδυ της Τετάρτης προς την Πέμπτη.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

 

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

 

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

 

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

 

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

 

Με το πρώτο φως την Πέμπτη, έγινε ορατό το μέγεθος των προβλημάτων στην Παραλία Κατερίνης και την Κατερινόσκαλα.

Προβλήματα εντοπίζονταν στην Παραλία και την Ολυμπιακή Ακτή, καθώς ο όγκος του νερού έκανε δύσκολη την αποφόρτιση των καναλιών προκαλώντας πλημμυρικά φαινόμενα στο οδικό παραλιακό δίκτυο.

Ο δήμαρχος Κατερίνης ζήτησε να τεθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Κλειστά ήταν την Πέμπτη τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον δήμο Κατερίνης, ενώ στον δήμο Δίου Ολύμπου δεν λειτούργησαν όλες οι σχολικές μονάδες και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

 

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

 

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Δύσκολή ήταν η κατάσταση στον Πλαταμώνα όπου φερτά υλικά έφραξαν δρόμους και προκάλεσαν ζημίες σε ισόγειες κατοικίες και καταστήματα.

Στον δήμο Δίου-Ολύμπου, σύμφωνα με τον δήμαρχο Βαγγέλη Γερολιόλιο, καταγράφηκαν 160 χιλιοστά βροχής. Σημαντικές είναι οι ζημιές στον Πλαταμώνα, σε όλο το μήκος από τους Νέους Πόρους έως το Λιτόχωρο. Στον Πλαταμώνα, μάλιστα, κόπηκε δίκτυο με αποτέλεσμα να βυθιστούν οχήματα.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments