Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Σε εξέλιξη σύσκεψη του συντονιστικού στην πολιτική προστασία
Ευρεία συντονιστική σύσκεψη στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την επερχόμενη κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» και την βέλτιστη προετοιμασία-ετοιμότητα.
Σε εξέλιξη είναι ευρεία συντονιστική σύσκεψη στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας υπό τον υπουργό Χρήστο Στυλιανίδη για την αξιολόγηση των μετεωρολογικών δεδομένων που αφορούν στην επερχόμενη κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» και την βέλτιστη προετοιμασία-ετοιμότητα.
Στη σύσκεψη συμμετέχουν επίσης μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου, η φυσική ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, επιστημονική ομάδα μετεωρολόγων, εκπρόσωποι των Περιφερειών και παραχωρησιουχών αυτοκινητοδρόμων που θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Avengers: Doomsday – «Η κόλαση λογοδοτεί σε εμένα» το νέο trailer αποκαλύπτει ένα νέο έπος
Πανηγυρικός εσπερινός στο Μέγα Σπήλαιο με Ιερώνυμο και Αμβρόσιο ΦΩΤΟ
Καθαρίστε φρούτα και λαχανικά όπως οι γιαγιάδες: Το κόλπο των 20 λεπτών που απομακρύνει έως 98% των βακτηρίων
Gemini 3.7 Flash: Η Google ανεβάζει ταχύτητα στον ανταγωνισμό της AI
Αναβολή των εκλογών στον Σύλλογο Απανταχού Λεοντιτών ΦΩΤΟ
Κάθε πότε πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση στο κινητό και γιατί είναι σωτήριο;
Η Samsung ετοιμάζει ακουστικά για να χτυπήσει τα AirPods Max
