Κακοκαιρία «Διομήδης» – Κρήτη: Άνδρας χτυπήθηκε από κεραυνό
Άνδρας κεραυνοβολήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Διομήδης», και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.
Στο έλεος της κακοκαιρίας «Διομήδης» βρίσκεται η χώρα και, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (11/01), ένας άνδρας χτυπήθηκε από κεραυνό στον Κομμό Ηρακλείου Κρήτης.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, ένας 37χρονος κεραυνοβολήθηκε στον Κομμό και διακομίσθηκε, αρχικά, στο Κέντρο Υγείας Μοιρών Ηρακλείου.
Εκεί διαπιστώθηκε ότι έχει εγκαύματα σε διάφορα σ, τα οποία, πάντως, δεν φάνηκε να προκαλούν ανησυχία για την υγεία του. Ωστόσο για κάθε ενδεχόμενο, μετά τις πρώτες βοήθειες, ασθενοφόρο τον μετέφερε για το εφημερεύον νοσοκομείο Ηρακλείου.
Από την πλευρά του, ο διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης, υποστήριξε σε σχετικές δηλώσεις στο προαναφερθέν τοπικό μέσο μαζικής ενημέρωσης πως ο 37χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο με κεραυνοπληξία και η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.
Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο άνδρας ήταν 37 χρονών και διέμενε σε τροχόσπιτο που είχε σταθμεύσει στην περιοχή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Δημιουργική Γραφή και Έκφραση…από τον Σύλλογο του Γηροκομειού
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Οι «Βάκχες» στην Αρχαία Ολυμπία
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
