Κακοκαιρία στην Αττική: 111 κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική
Eχουν γίνει 111 κλήσεις στο επιχειρησιακό της κέντρο, οι οποίες αφορούσαν για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Αρκετά ήταν τα προβλήματα που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις που πλήττουν από χθες το βράδυ την Αττική. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, από χθες το βράδυ έως τις 5 το απόγευμα σήμερα, έχουν γίνει 111 κλήσεις στο επιχειρησιακό της κέντρο, οι οποίες αφορούσαν για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Συγκεκριμένα σημειώθηκαν:
– 75 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων ενώ ενέργειες έγιναν σε 53 περιπτώσεις
– 36 κλήσεις για κοπές δέντρων ενώ ενέργειες έγιναν σε 27 περιπτώσεις
Η Πυροσβεστική απευθύνει έκκληση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην λεωφόρο Πάρνηθας , όπου είχε διακοπεί λόγω χιονόπτωσης, όπως και στην παραλιακή οδό Καλάμο-Ωρωπού, που είχε διακοπεί λόγω συσσώρευσης υδάτων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Ο πόλεμος άλλαξε για πάντα: Ρωσικό drone με χειριστή το AI σκότωσε αμάχους
Η συγγραφέας Αναστασία Ευσταθίου στον Πλάτανο Ακράτας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Δεν θέλουν λιγότερη τεχνητή νοημοσύνη θέλουν να μην την προσέχεις
Madonna και Akeem Morris: Το καλοκαιρινό recap από την Ελλάδα και οι δύο ελληνικές λέξεις που έγιναν αφιέρωση ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Όλα όσα φέρνουν τα νέα iPhone: Η άφιξη του iPhone 18 του Ultra και οι τυχαίες διαρροές λογισμικού
