Ζάκυνθος: Υδροστρόβιλοι και θυελλώδεις άνεμοι «μαστιγώνουν» το νησί – BINTEO
Οι αρχές, η Πολιτική Προστασία της αντιπεριφέρειας και οι εθελοντές είναι σε επιφυλακή για την κακοκαιρία στη Ζάκυνθο.
Η κακοκαιρία πλήττει και τη Ζάκυνθο. Υδροστρόβιλος έκανε την εμφάνιση του στον κόλπο των Αλυκών, ενώ ταυτόχρονα θυελλώδεις άνεμοι σαρώνουν το νησί.
Οι αρχές, η Πολιτική Προστασία της αντιπεριφέρειας και οι εθελοντές είναι σε επιφυλακή για την κακοκαιρία στη Ζάκυνθο. Ανταποκρίθηκαν άμεσα, απομακρύνοντας τα πεσμένα δέντρα και κλαδιά από τους δρόμους, όπως σημειώνει το zantatimes.gr.
Παράλληλα, συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, εργάζονται για να αποκαταστήσουν τις βλάβες που προκλήθηκαν στο νησί.
Δέντρα έπεσαν σε διάφορες περιοχές, με σημαντικότερες στον Παντοκράτορα, το Κερί και στους Αμπελόκηπους, προκαλώντας προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.
Οι θυελλώδεις άνεμοι ξήλωσαν τέντες και πινακίδες καταστημάτων.
Λόγω των θυελλωδών ανέμων ματαιώθηκαν τα πρωινά δρομολόγια των πλοίων από Ζάκυνθο προς Κυλλήνη και αντίστροφα, ωστόσο από τη 1 το μεσημέρι εκτελούνται κανονικά.
Ωστόσο, ένας μεγάλος υδροστρόβιλος στον κόλπο των Αλυκών, προκάλεσε έκπληξη σε όσους τον είδαν:
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το Outlook Θα σας σταματά πριν στείλετε email με λάθη
Εξόρμηση στο φαράγγι της Δέσης από τους «Πεζοπόρους της Πάτρας» ΦΩΤΟ
Συναγερμός για την όραση: Έρχεται ραγδαία αύξηση σε γλαύκωμα και καταρράκτη (Τι να προσέξετε)
Η BYD κάνει το πρώτο βήμα και βάζει στα αυτοκίνητα της solid-state μπαταρία
Βράβευση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο Φοίνικας» στο Θεριανό ΦΩΤΟ
