Καλάβρυτα: Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε σπίτια και αποθήκες – Η λεία ξεπερνά τις 6.000 ευρώ
Εις βάρος δύο ατόμων σχηματίστηκε δικογραφία.
Κλοπές που είχαν σημειωθεί σε σπίτια και αποθήκες των Καλαβρύτων εξιχνιάστηκαν από την ΕΛΑΣ, καθώς ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.
Οι δράστες είχαν πραγματοποιήσει πέντε κλοπές σε σπίτια και αποθήκες κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου, αφαιρώντας λεία που ξεπερνούσε τις 6.000 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές σε οικίες και αποθήκες στα Καλάβρυτα
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δυο ατόμων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές
Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, πέντε κλοπές σε οικίες και αποθήκες σε περιοχές των Καλαβρύτων.
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι το τελευταίο τρίμηνο, διέπραξαν πέντε κλοπές σε οικίες και αποθήκες, εκ των οποίων τρεις απόπειρες, κατά τις οποίες αφαίρεσαν κοσμήματα και οικιακά σκεύη, η αξία των οποίων ξεπερνά τις (6.000) ευρώ.
Για τη διερεύνηση των περιστατικών, διενεργήθηκαν εμπεριστατωμένες έρευνες από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση των υποθέσεων και την ταυτοποίηση των
κατηγορουμένων.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των κατηγορουμένων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαβρύτων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Η Xiaomi παρουσιάζει τον Xring 03 και ξοδεύει εκατομμύρια για να μη χρειάζεται τους άλλους
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Πατρών διοργανώνει εκδηλώσεις
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Νέο AI μοντέλο της Alibaba φτιάχνει κινηματογραφικά βίντεο 30 δευτερολέπτων
Η συγγραφέας Αναστασία Ευσταθίου στον Πλάτανο Ακράτας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Ο πόλεμος άλλαξε για πάντα: Ρωσικό drone με χειριστή το AI σκότωσε αμάχους
