Καλάβρυτα: Κατολίσθηση στον Βουραϊκό – Εκτός λειτουργίας και πάλι ο Οδοντωτός – Απεγκλωβίστηκαν 90 επιβάτες

Η δυνατή βροχή έφερε κατολίσθηση στον Βουραϊκό – Εγκλωβίστηκαν 90 άτομα που επέβαιναν στην αμαξοστοιχία. Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Φωκίωνα Ζαΐμη.

Καλάβρυτα,Κατολίθηση,Βουραϊκό Φωτογραφία αρχείου

Νεότερη ενημέρωση: Αγωνία τέλος για τους 90 επιβάτες του Οδοντωτού που εγκλωβίστηκαν όταν σημειώθηκε κατολίσθηση στον Βουραϊκό κλείνοντας την σιδηροδρομική γραμμή.

Τα συνεργεία που είχαν σπεύσει στο σημείο ολοκλήρωσαν τις απαραίτητες εργασίες, οι σιδηροδρομικές γραμμές άνοιξαν και το τρένο κατεθύνθεται προς το Διακοπτό.

Πρώτη ενημέρωση: Η δυνατή βροχόπτωση στα Καλάβρυτα έγινε η αιτία για να προκληθεί κατολίσθηση στον Βουραϊκό και στην γραμμή του Οδοντωτού. Αποτέλεσμα ήταν για άλλη μια φορά να τεθεί εκτός λειτουργίας η σιδηροδρομική γραμμή.

Σημειώνεται πως η καταολίσθηση σημειώθηκε στα ίδια σημεία που είχε παρατηρηθεί και παλαιότερα.

Στο δρομολόγιο που πραγματοποιείτο από Διακοπτό προς Καλάβρυτα επέβαιναν 90 άτομα, τα οποία είναι ασφαλή.

Στο σημείο σπεύδουν  λεωφορεία του ΟΣΕ για να παραλάβουν τους επιβάτες, ενώ παράλληλα συνεργεία επιχειρούν ώστε να ανοίξει τουλάχιστον προς Διακοπτό η γραμμή.

Ακινητοποίηση Οδοντωτού: Άμεση επικοινωνία Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη με Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΣΕ

Άμεση ήταν ανταπόκριση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη μετά την ακινητοποίηση συρμού του Οδοντωτού στη θέση Νιάματα της γραμμής Διακοπτό – Καλαβρυτα με περίπου 90 επιβάτες. Ο κ. Ζαΐμης επικοινώνησε άμεσα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ Παναγιώτη Τερεζάκη για να συντονιστούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες. Στο σημείο σπεύδουν λεωφορεία από τον ΟΣΕ για την ασφαλή μετακίνηση των επιβατών.

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ