Καλάβρυτα: Προκάλεσε σχόλια η συνέντευξη Κούκιου – Τι είπε ο Κώστας Γκλαβάς

Καλάβρυτα: Προκάλεσε σχόλια η συνέντευξη Κούκιου - Τι είπε ο Κώστας Γκλαβάς

Η συνέντευξη του προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κ. Κούκιου στην «Π», προκάλεσε τον σχολιασμό της από τον Καστριώτη πρώην πρόεδρο της «Νομαρχιακής Επιτροπής Αξιοποίησης Σπηλαίου Καστριών» και προέδρου του πρώτου ΔΣ της πρώην «Κοινοτικής Επιχείρησης» Κώστα Γκλαβά.

Αρχικά τον συγχαίρει για την πρωτοποριακή ιδέα του να δημιουργήσει το «Διεθνές Κέντρο Μύθου» με επίκεντρο το μυθικό Σπήλαιο, σε συνεργασία με σημαντικότατους επιστήμονες και φορείς, πιστεύοντας ότι θα συντελέσει στην απογείωση ανάπτυξης ολόκληρης της περιοχής των Καλαβρύτων, η οποία χρόνο με το χρόνο οδηγείται στην ερημοποίηση, όπως πιστεύει.

Σχετικά με τη διαπίστωσή του ότι ήταν λάθος που φτιάχτηκε ο Ξενώνας στα Καστριά, αναρωτιέται  αν είναι άραγε σωστή η απόφαση του Δήμου Καλαβρύτων, να διατηρεί την Κοινωφελή Επιχείρηση αντί Αναπτυξιακής, ώστε να μην μπορεί να διαθέτει τους πόρους της για την παραπέρα αξιοποίηση και προβολή του Σπηλαίου, την ολοκλήρωση του Ξενώνα κ. ά. έργων στα Καστριά, αλλά να τους διασπαθίζει ο Δήμος, για σκοπούς, άσχετους.

«Είναι ηθικό και δίκαιο η Κοινότητα Καστριών που, με περιουσίες, δωρεές, αγώνες και πολύ μόχθο των ανθρώπων της, αξιοποίησε το Σπήλαιο και δημιούργησε την «Κοινοτική Επιχείρηση Σπηλαίου» να μην έχει ουδεμία απολύτως αντιπαροχή, αλλά ούτε καν και εκπροσώπηση στο ΔΣ της Επιχείρησης; Το αποθεματικό που βρήκε ο κ. Κούκιος το δημιούργησε η προηγούμενη διοίκηση ή μήπως οι Καστριώτες, που ανερχόταν τότε σε 650.000 ευρώ;» αναρτωτιέται ο κ. Γκλαβάς.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ