Καλάβρυτα: Συνάντηση Καρβέλη-Σφυρή για θέματα του νοσοκομείου

Επισκέψεις, αρχικά στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων παρουσία της διοικήτριας Ιωάννας Σφυρή κι εν συνεχεία στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας συμμετέχοντος του εφημερεύοντος προσωπικού, πραγματοποίησε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης.
Οι πράξεις αυτές ικανοποίησαν και την Τοπική Οργάνωση ΝΔ Καλαβρύτων, ο πρόεδρος της οποίας Νίκος Τσάμης τον ευχαρίστησε για την ενημέρωση και την επιθεώρηση των νοσοκομειακών χώρων που βρίσκεται το ακτινολογικό μηχάνημα, στο υπόγειο του κτιρίου, όπου και διαπίστωσε ότι πρέπει να γίνουν συγκεκριμένες παρεμβάσεις για την βελτίωση των υποδομών, δεσμεύτηκε δε πως η Τεχνική Υπηρεσία της ΥΠΕ άμεσα θα εκπονήσει σχετική μελέτη.
Στο ΚΥ Κλειτορίας η επίσκεψη εστιάστηκε στο προσωπικό και τα προβλήματα λειτουργίας, διαπίστωσε ότι υπάρχουν χρόνια ανικανοποίητα αιτήματα, όπως η αποκατάσταση της χειρουργικής κλίνης και η επισκευή ηλεκτρικών και υδραυλικών, υποσχόμενος επίλυση.
Ο κ. Καρβέλης ανακοίνωσε πως στις αρχές Απριλίου θα λειτουργήσει εκεί Εμβολιαστικό Κέντρο και ήδη ξεκίνησε η διαδικασία αναγκαίων προσλήψεων.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News