Κάλεσμα Νίκου Νικολόπουλου στις «γραμμές τέχνης» ΦΩΤΟ

Την ονομαστική του εορτή γιόρτασε στο «Αι γενεαί πάσαι… Νικηταράς».

Κάλεσμα Νίκου Νικολόπουλου στις «γραμμές τέχνης» ΦΩΤΟ

Κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τα πολιτικά σχέδια του Νίκου Νικολόπουλου. Γι’ αυτό όμως που όλοι είμαστε σίγουροι είναι ότι αποτελεί αστείρευτη πηγή πρωτοτύπων και έξυπνων ιδεών.

Μια τέτοια ήταν και πρόσκληση για την ονομαστική του γιορτή. Κάλεσε τους φίλους του στο θέατρο «γραμμές τέχνης», για να παρακολουθήσουν μαζί μια θεατρική παράσταση, η οποία ήταν πράγματι εξαιρετική.

Το «Αι γενεαί πάσαι …Νικηταράς» του Γιώργου Χριστοδούλου, με τους Σάρα Τερζή και Χρήστο Γεωργίου. Ενα έργο πατριωτικό με συνάμα πολλά διαχρονικά μηνύματα.

Μετά την παράσταση απόλαυσαν κρασί και εδέσματα στο φουαγιέ. Μάθαμε ότι όλοι ενθουσιάστηκαν από την επιλογή του έργου και από τη φιλοξενία του Νίκου και της Τασίας, η οποία επίσης γιορτάζει στις 22 Δεκεμβρίου.

Οποιοι επιχειρήσουν πολιτική «ανάγνωση» μάλλον θα μπερδευτούν περισσότερο. Αλλωστε ο χώρος ήταν γεμάτος φίλους όλων των πολιτικών αποχρώσεων. Για την ιστορία πάντως τα λίγα λόγια του καλωσορίσματος τα είπε η Τασία. Από εμάς τις καλύτερες ευχές και… εν αναμονή.

Κάλεσμα Νίκου Νικολόπουλου στις «γραμμές τέχνης» ΦΩΤΟ

Ανδρέας Φίλιας, Διονύσης Βορίσης, Ανδρέας Βρης, Χρήστος Γεωργίου, Σάρα Τερζή, Δημήτρης Πεφάνης, Γιώργος Χριστοδούλου, Νίκος Νικολόπουλος, Θοδωρής Κανδυλιώτης, Αναστασία Μανωλοπούλου

Κάλεσμα Νίκου Νικολόπουλου στις «γραμμές τέχνης» ΦΩΤΟ

Χρήστος Γεωργίου, Αναστασία Μανωλοπούλου, Σάρα Τερζή, Νίκος Νικολόπουλος, Θοδωρής Κανδυλιώτης

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ