Καλλιάνος για το θάνατο του πατέρα του: «Δεν ξέρω πού βρίσκομαι, πονάω»

Ο κύριος Καλλιάνος, κατέληξε λέγοντας πως «έκανα τα πάντα να σώσω τον πατέρα μου. Δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν αυτοί που φταίνε για τον θάνατό του».

Καλλιάνος

«Δεν ξέρω που βρίσκομαι. Είμαι θολωμένος. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν έχω δύναμη να περπατήσω», τόνισε συντετριμμένος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και γνωστός μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος στο MEGA μετά τον θάνατο του πατέρα του, σε ηλικία 79 ετών.
«Δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν»
«Το ΕΣΥ ήταν έτοιμο να υποδεχτεί τον πατέρα μου σε κάποια ΜΕΘ. Το θέμα είναι ο διευθυντής του Αττικού δεν έβαζε τον πατέρα μου. Εκτιμούσαν πως είναι πάρα πολύ καλά και ήταν υπέροχες οι εξετάσεις του. Αντίθετα, μας έλεγαν πως πήγαινε καλύτερα», συνέχισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την περιπέτεια της υγείας του πατέρα του, η οποία δεν εξελίχτηκε δυστυχώς με αίσιο τέλος.

«Ο γιατρός μου που είναι γιατρός έπεσε στα πόδια των συναδέλφων του για να βοηθήσει τον πατέρα μας και να τον βάλουν σε ΜΕΘ», συνέχισε ο κύριος Καλλιάνος.

Ο κύριος Καλλιάνος, κατέληξε λέγοντας πως «έκανα τα πάντα να σώσω τον πατέρα μου. Δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν αυτοί που φταίνε για τον θάνατό του».

Αδελφός Καλλιάνου: «Δεν υπάρχει δημόσιο σύστημα υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα»
Από την πλευρά του ο αδερφός του Καλλιανού, Χρήστος, εξέφρασε την απόλυτη απογοήτευση του για το δημόσιο σύστημα Υγείας λέγοντας πως «δεν υπάρχει δημόσιο σύστημα υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα. Και αν ο υπουργός ή ο πρωθυπουργός ευαγγελίζονται κάτι άλλο ας έρθουν να μου το πουν τετ α τετ. Τους προκαλώ με τις γνώσεις και το ήθος που έχω».

Μιλώντας στον Alpha, ο γιατρός Χρήστος Καλλιανός υποστήριξε ότι η διασωλήνωση έγινε για το «θεαθήναι», σημειώνοντας ότι ουδέποτε ζήτησε την τοποθέτηση του πατέρα του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

«Δεν αποφάσιζε ο καθηγητής να τον βάλει στην πλατφόρμα της μονάδας, να μας δώσει αυτή την ελπίδα. Δεν ήθελα να πάει στην πλατφόρμα ο πατέρας μου και να πεθάνει ένα παιδί 20 χρονών. Δεν ζήτησα ποτέ ΜΕΘ, ζήτησα ΜΑΦ. Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας δηλαδή σε κάποιο νοσοκομείο που έχουν. Τον στεγνώνανε συνέχεια με αιμοκαθάρσεις» είπε.

Διετάχθη ΕΔΕ από το νοσοκομείο
Σημειώνεται πως η διοίκηση του νοσοκομείου διέταξε ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου.

«Σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ανακοινώνουμε σήμερα 25/4/2024 το θάνατο του Δημητρίου Καλλιάνου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Για τη διερεύνηση όλων των συνθηκών νοσηλείας του περιστατικού από την ημέρα της εισαγωγής του έως σήμερα, η Διοίκηση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης».
Διαβάστε επίσης:

Καλάβρυτα: Θετική εξέλιξη για τον Οδοντωτό, δρομολόγια από τη Μεγάλη Εβδομάδα

Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα: Ολες οι προβλέψεις για τη Μ. Εβδομάδα

Στα δικαστήρια ο Κωνσταντίνος Φλώρος για να απολογηθεί για το επεισόδιο στη Βουλή

Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του διέταξε το ΑΤΤΙΚΟΝ

Η Πάτρα σήμερα υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα, οι σταθμοί και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις