Καλλιπάτειρα – Παράρτημα Πάτρας: Στις 18 Φεβρουαρίου το Αχαιών Αγάπης Γεύμα

Ο σκοπός αυτής της διοργάνωσης, που αποτελεί πλέον θεσμό για την περιοχή μας, είναι αφενός η προβολή τον προϊόντων της Αχαϊκής γης και η προσφορά στον άνθρωπο.

Καλλιπάτειρα - Παράρτημα Πάτρας: Στις 18 Φεβρουαρίου το Αχαιών Αγάπης Γεύμα

Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν. Με βασικά υλικά την αγάπη, την αλληλεγγύη, την προσφορά και την επιβράβευση των νέων που αποτελούν το καλό πρόσωπο της κοινωνίες ετοιμάζεται να στρωθεί το πιο ζεστό τραπέζι που είναι το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα».

Οι κυρίες του Αθλητικού Σωματείου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» με επικεφαλής την εμπνευσμένη και χαλκέντερη Πρόεδρό τους κ. Κατερίνα Παναγοπούλου και την ακατάβλητη εκπρόσωπο του Σωματείου στην Πάτρα, Μαρία Μανουσάκη – Μαλλιώρη, μαγειρεύουν το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» και θα το προσφέρουν το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 21.30 στη φιλόξενη αίθουσα Privilege Event House (πάροδος Αθηνών και Κανελλοπούλου).

Ο σκοπός αυτής της διοργάνωσης, που αποτελεί πλέον θεσμό για την περιοχή μας, είναι αφενός η προβολή τον προϊόντων της Αχαϊκής γης και η προσφορά στον άνθρωπο.

Φέτος το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» είναι αφιερωμένο στα 40 χρόνια του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα» και στους νέους που εθελοντικά πλαισιώνουν το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών – ΚΕΔΜΟΠ «Χάρισε Ζωή» και δίνουν μάχη για να πολλαπλασιάσουν την ελπίδα ζωής στους πάσχοντες.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος μαζί με τους Cubaneros.

Τιμή πρόσκλησης 35 ευρώ. Κρατείστε θέση σε αυτό το μοναδικό τραπέζι αγάπης επικοινωνώντας με την κ. Μαρία Μανουσάκη – Μαλλιώρη στο τηλέφωνο: 6937 050796.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments