Καλλονές σε δύο ρόδες… στην Πάτρα ΦΩΤΟ

Οι πατρινοί συλλέκτες των δίτροχων καλλονών τις γυάλισαν, φόρεσαν τα κράνη τους και με κομψή, ρετρό dapper εμφάνιση, ξεχύθηκαν χθες το πρωί στην Πάτρα.

Καλλονές

Με στόχο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τον καρκίνο του προστάτη και τη ψυχική υγεία των ανδρών, το Distinguished Gentleman’s Ride πέρασε χθες και από την Πάτρα, προσελκύοντας κλασικές μοτοσυκλέτες και λάτρεις των κομψών αυτών μηχανών.

Καλλονές

Καλλονές

Ρετρό μοτοσυκλέτες και ρετρό αμφιέσεις των αναβατών, γύρισαν τον χρόνο πίσω!

Οι πατρινοί συλλέκτες των δίτροχων καλλονών τις γυάλισαν, φόρεσαν τα κράνη τους και με κομψή ρετρό dapper εμφάνιση, ξεχύθηκαν χθες το πρωί στην Πάτρα. Ξεκίνησαν από το θεατράκι της μαρίνας και διασχίζοντας το κέντρο της πόλης, κατέληξαν εν μέσω ενός πανδαιμόνιου κορναρισμάτων στην πλ. Γεωργίου.

Καλλονές

Ο Νίκος Μοίραλης με την τριθέσια μηχανή του

Ο κόσμος αφέθηκε γοητευμένος να τις απολαμβάνει στο πέρασμά τους, ενώ πολλοί ήσαν εκείνοι που έσπευσαν να τις περιεργαστούν έξω από το Δημοτικό θέατρο, όπου και στάθμευσαν. Το Distinguished Gentleman’s Ride είναι μια εκδήλωση για μοτοσικλέτες/σκούτερ κλασικού στυλ, που έχει απλώσει πλοκάμια σε πολλές χώρες του κόσμου, πόλεις και κωμοπόλεις!

Καλλονές

Στο θεατράκι της Μαρίνας ήταν η αφετηρία της πομπής

Χθες Κυριακή 22 Μαΐου, σε όλο τον κόσμο, η παγκόσμια κοινότητα του DGR συγκεντρώθηκε και γιόρτασε με το σήμα κατατεθέν της μόδας, όπως ακριβώς έγινε και στην Πάτρα.