«Καμία παρέμβαση Παντσέρι για την υποστήριξη υποψηφιότητας Αβραμόπουλου»

«Η ελληνική κυβέρνηση στήριξε την υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ενώ ο Ιταλός υποψήφιος Λουίτζι Ντι Μάιο έμεινε χωρίς υποστήριξη, λόγω της αλλαγής της κυβέρνησης στην Ρώμη» αναφέρει

«Καμία παρέμβαση Παντσέρι για την υποστήριξη υποψηφιότητας Αβραμόπουλου»

Με αναφορά σε χθεσινό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica, σε τηλεγράφημά του, το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa αναφέρει ότι «σε ευρωπαϊκή πηγή με την οποία ήλθε σε επαφή, δεν προκύπτει να υπήρξε παρέμβαση του Αντόνιο Παντσέρι, με στόχο ενδεχόμενη υποστήριξη της υποψηφιότητας του Δημήτρη Αβραμόπουλου ως απεσταλμένου της ΕΕ στις χώρες του Περσικού Κόλπου».

Η ευρωπαϊκή πηγή με την οποία ήρθε σε επαφή το Ansa προσθέτει ότι «ο ύπατος εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Ζοζέπ Μπορέλ, δεν έλαβε κανένα μέιλ από τα συγκεκριμένα άτομα, σε ό,τι αφορά την επιλογή του απεσταλμένου της Ένωσης στις χώρες του Κόλπου». Παράλληλα, «το στέλεχος της ΕΕ προσθέτει ότι η διαδικασία αυτή επιλογής είναι εντελώς ανεξάρτητη από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», μεταδίδει το Ansa.

«Η ελληνική κυβέρνηση στήριξε την υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ενώ ο Ιταλός υποψήφιος Λουίτζι Ντι Μάιο έμεινε χωρίς υποστήριξη, λόγω της αλλαγής της κυβέρνησης στην Ρώμη» αναφέρει, τέλος, η πηγή του ιταλικού ειδησεογραφικού πρακτορείου. Η όλη διαδικασία για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και, σύμφωνα με την πηγή του ιταλικού πρακτορείου «οι σχετικές εκτιμήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments