Καμμένος: «Ο Τσίπρας πρέπει να επιστρέψει» – Τι είπε για ΝΔ και Σαμαρά
Ο πρώην υπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα, αναγνώρισε επιτυχίες της ΝΔ στην οικονομία και σχολίασε τα σενάρια νέων πολιτικών σχηματισμών.
Την άποψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να επιστρέψει στην ενεργό πολιτική, εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον Alpha, τονίζοντας πως «είναι ο μόνος που μπορεί να εμπνεύσει και να δώσει κυβερνητική προοπτική».
Ο πρώην υπουργός και πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε επίσης στην κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επιτύχει στον τομέα της οικονομίας και στις διεθνείς ισορροπίες, ωστόσο διαφώνησε με την πολιτική φυσιογνωμία που, όπως είπε, έχει αποκτήσει η Νέα Δημοκρατία. «Η παράταξη έχει υποστεί σημιτοποίηση», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με τον πρώην πρωθυπουργό, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι θα το συζητούσε υπό προϋποθέσεις, διευκρινίζοντας πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει μόνο με δικό του πολιτικό φορέα. «Ο Τσίπρας μού είχε προτείνει να γίνω αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και δεν το δέχτηκα», αποκάλυψε.
Ο κ. Καμμένος σχολίασε επίσης τα σενάρια για νέα πολιτικά κόμματα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην πολιτική σκηνή: «Αν ο Αντώνης Σαμαράς αποφασίσει να ιδρύσει κόμμα, θα εμπλακώ ξανά. Δεν θα αφήσω να κοροϊδέψει ξανά τη Δεξιά, όπως το 1993».
Τέλος, αναφέρθηκε στην υπόθεση των Τεμπών, σημειώνοντας πως η κοινωνική δυσαρέσκεια και το αίσθημα αδικίας «μπορούν να δημιουργήσουν νέες πολιτικές δυνάμεις», καθώς το πολιτικό σκηνικό «παραμένει εξαιρετικά ρευστό».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Παραδοσιακό δημοτικό γλέντι στον Κρίνο ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Εκπαιδευτικά Κέντρα «Ορμή – Άριστα»: 40 χρόνια επιτυχιών και το αδιαχώρητο στη «Γιορτή της Τούρτας» ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Προβολή της ταινίας «Άγιος Παΐσιος» στο Μιντιλόγλι ΦΩΤΟ
