Καραμίχος: «Δεν είχα για χρόνια την άδεια να δω το παιδί μου»

Αποκαλυπτικός ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος για τη δύσκολη περιόδο μετά τον χωρισμό του και την επικοινωνία με το παιδί του.

Καραμίχος

Ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος συνάντησε τη Μαρία Μπακοδήμου, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, δε, ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για τα πρώτα χρόνια που ήρθε στη ζωή η κόρη του και εκείνος δεν είχε την άδεια για να βρεθεί κοντά της.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Καραμίχος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην πορεία της εγκυμοσύνης, επειδή δεν ήμασταν πια μαζί, δεν ήταν εύκολα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα γιατί χωρίσαμε σε κάποιους μήνες και ξαφνικά άλλαξε εντελώς η νοοτροπία στη σχέση μας. Ήταν δύσκολα, δηλαδή πέρασα πράγματα που δεν εύχομαι ούτε στον εχθρό μου».

«Το παιδί πια το χαίρομαι πάρα πολύ, τα τελευταία χρόνια, τότε όμως ήταν με πολλές δυσκολίες. Για χρόνια την άδεια να δω το δω, βέβαια. Υπάρχει και μια νομοθεσία στην Ελλάδα που δεν βοηθάει καθόλου στη συνεπιμέλεια και προστατεύει, που καλά κάνει σε έναν βαθμό, αλλά ένα παιδί πολύ εύκολα ο γονιός, που είναι κοντά του, μπορεί να το χειριστεί. Δηλαδή και να πας και δικαστικά και να πάρεις την απόφαση, αν πας να δεις το παιδί και το παιδί δεν θέλει να σε δει; Τι θα κάνεις; Ό,τι και να είναι άλλος γονιός, εκτός αν είναι κακοποιητικός ή κάτι τέτοιο, δεν έχει το δικαίωμα να τον στερείς από το παιδί».

«Το παιδί έχει επιλέξει αυτούς τους γονείς και χρειάζεται και τους δυο γονείς. Ακόμα και αν είναι σκοτεινός πιο πολύ ο ένας από τους δυο γονείς, το παιδί έχει ανάγκη να δει την μαμά και τον μπαμπά του. Δεν υπάρχει ο ιδανικός γονέας, όλοι κάνουμε τη δουλειά μας» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Καραμίχος.

Πηγή: newsbeast.gr