Καρδίτσα: Ποια είναι τα αιτία θανάτου του 20χρονου ποδοσφαιριστή – Κατέρρευσε την ώρα του αγώνα
Με τα ευρήματα να «δείχνουν» ότι ο θάνατος του ποδοσφαιριστή στην Καρδίτσα επήλθε από ισχαιμία του μυοκαρδίου, ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του άτυχου αθλητή.
Από ισχαιμία του μυοκαρδίου προκλήθηκε το μοιραίο για τον ποδοσφαιριστή στην Καρδίτσα. Ο άτυχος 20χρονος κατέρρευσε την ώρα του αγώνα Καραϊσκάκης Μαυρομματίου – Δόξα Αμπέλου.
Με τα ευρήματα να «δείχνουν» ότι ο θάνατος του ποδοσφαιριστή στην Καρδίτσα επήλθε από ισχαιμία του μυοκαρδίου, ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του άτυχου αθλητή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr η ιατροδικαστής θα προχωρήσει και σε διενέργεια ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, με τα αποτελέσματα να αναμένονται το επόμενο διάστημα. Αρμόδιες πηγές επισημαίνουν ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε «καθαρό» ιστορικό, κάτι που επιβεβαιώνει και ο προπονητής της ομάδας, Αθανάσιος Παλάντζας.
Καρδίτσα: Η κατάρρευση στο 17ο λεπτό
«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Στο 17ο λεπτό του αγώνα Καραϊσκάκης Μαυρομματίου – Δόξα Αμπέλου έπεσε στο έδαφος, ενώ περπατούσε κοντά στο κόρνερ, χωρίς να υπάρχει αντίπαλος γύρω του. Αμέσως έσπευσε ο γιατρός της αναμέτρησης αλλά και ένας συμπαίκτης του, φοιτητής της Ιατρικής, οι οποίοι προσπάθησαν να ανακτήσουν τις αισθήσεις του», περιγράφει ο προπονητής, κ. Παλάντζας.
Σύμφωνα με τον κ. Παλάντζα, μετά από 10 λεπτά παρασχέθηκαν στον ποδοσφαιριστή οι πρώτες βοήθειες και από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ. Ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου κι από κει στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες που έκαναν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.
«Ήταν ένας εν ενεργεία ποδοσφαιριστής που έπαιζε χρόνια ποδόσφαιρο και μάλιστα είχε παίξει και σε μεγαλύτερη κατηγορία», σημείωσε ο προπονητής, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη να βρίσκονται απινιδωτές κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων, σε όλες τις ποδοσφαιρικές κατηγορίες. «Γιατρός υπήρχε στον αγώνα, αλλά δεν υπήρχε απινιδωτής. Καλό θα είναι να υπάρχουν σε όλα τα γήπεδα, μακάρι να είναι το τελευταίο θύμα», τόνισε.
Καρδίτσα: Στο πένθος η τοπική κοινωνία – Ενός λεπτού σιγή την επόμενη αγωνιστική
Ο θάνατος του 20χρονου βύθισε στο πένθος το τοπικό ποδόσφαιρο και την τοπική κοινωνία, με τους φίλους και συγγενείς να τον αποχαιρετούν με οδύνη. Ως ένδειξη πένθους, η ΕΠΣ Καρδίτσας αποφάσισε με ψήφισμα να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων της ερχόμενης αγωνιστικής.
Αντί στεφάνου θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, «Φλόγα».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σαλμονέλα: Τελικά πρέπει να πλένουμε το κοτόπουλο ή όχι;
Όλα όσα φέρνει η τελική αναβάθμιση The Naturalist Update στο Ball x Pit
Η εορτή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντουεορτή στον Σελινούντα Αιγίου ΦΩΤΟ
Το μοιραίο λάθος που κάνουμε με το καρπούζι και χαλάει αμέσως: Πώς να το διατηρήσετε φρέσκο και τραγανό
PlayStation Plus Αυγούστου: Τρία παιχνίδια που δεν θυμίζουν σε τίποτα το ένα το άλλο
Την Παρασκευή η Κεντρική Εκδήλωση του 29ου Φεστιβάλ Σταφίδας 2026
«Σιωπηλός δολοφόνος» η χοληστερίνη: Η απλή αλλαγή που τη μειώνει δραστικά χωρίς φάρμακα
Ο εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στο Μιχόι Αχαΐας ΦΩΤΟ
