Κάρλα Μπρούνι: Η μάχη της με τον καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της στο Instagram – ΒΙΝΤΕΟ

Kατάφερε να το ξεπεράσει… «επειδή ήταν τυχερή».

κάρλα μπρούνι

Συγκινεί η Κάρλα Μπρούνι, η οποία αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, αλλά κατάφερε να το ξεπεράσει…

Η Κάρλα Μπρούνι πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας και διάσημο μοντέλο ανακάλυψε ότι είχε καρκινο, αλλά δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε μαστεκτομή.

Την περιπέτεια με την υγεία της εξομολογήθηκε η ίδια μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram. Ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται άβαφη και μοιράζεται με τους ακολούθους της τα όσα πέρασε,

«Πριν από τέσσερα χρόνια, διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Χειρουργική επέμβαση, ακτινοθεραπεία, ορμονοθεραπεία, ακολούθησα τη συνήθη πορεία για την αντιμετώπιση αυτού του τύπου καρκίνου. Αλλά ήμουν τυχερή – ο καρκίνος μου δεν ήταν ακόμη επιθετικός. Γιατί αυτός ο καρκίνος δεν ήταν επιθετικός; Επειδή δεν είχε προλάβει να γίνει τέτοιος».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το newsit, η Κάρλα Μπρούνι πρόσθεσε… «Επειδή κάθε χρόνο, την ίδια ημερομηνία, κάνω μαστογραφία. Αν δεν το έκανα αυτό κάθε χρόνο, δεν θα είχα σήμερα αριστερό στήθος».

 

«Δεν το δημοσιεύω αυτό για να σας δώσω λεπτομέρειες για την υγεία μου. Αυτό με αηδιάζει και δίστασα για πολλή ώρα πριν μιλήσω. Όχι, αν το δημοσιεύω αυτό σήμερα είναι επειδή έχω ένα και μοναδικό μήνυμα να σας μεταφέρω. Είναι ένα θεμελιώδες μήνυμα για όλες τις γυναίκες που με ακολουθούν – κάντε τις μαστογραφίες σας κάθε χρόνο. Κάντε τις μαστογραφίες σας. Η ζωή σας εξαρτάται από αυτό» καταλήγει η Κάρλα Μπρούνι.