Κάρμεν Ρουγγέρη: Γεννιόμαστε, μεγαλώνουμε, αφήνουμε το στίγμα μας 

Όσα είπε η αγαπημένη ηθοποιός για την ηλικία της, αλλά και για το πώς αισθάνεται όσο τα χρόνια περνούν.

Ρουγγέρη

Για την διάθεση να είναι διαρκώς δημιουργική, παρά τα 80 της χρόνια, καθώς και το μυστικό της νεότητας μίλησε με όμορφη διάθεση η Κάρμεν Ρουγγέρη όταν βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλος την Παρασκευή (14.06.2024) στην ΕΡΤ.

“Ακολουθώ πάντα τις περιοδείες, προλογίζω τις παραστάσεις και με ενδιαφέρει πάρα πολύ.

Παίρνω αγκαλιές τα παιδάκια και γι’ αυτό στις 17 του μηνός γίνομαι 80 χρονών αλλά μια χαρά, με τις αγκαλιές των παιδιών νομίζω ότι διατηρούμε καλά” δήλωσε η ηθοποιός.

“Δεν έχω κουραστεί καθόλου, όχι, ίσα ίσα. Πάντως πολλοί συνταξιούχοι μού έχουν πει ότι, από τη στιγμή που πήραν τη σύνταξη τους, έχασαν το κέφι για τη ζωή. Εγώ πιστεύω αυτό που έλεγε και ο Επίκουρος, ότι δηλαδή το μυστικό της νεότητας είναι η προοπτική! Να έχεις προοπτική να κάνεις κάτι! Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, να έχεις ενδιαφέροντα”.

“Και τώρα προσπαθώ να ετοιμάσω άλλα έργα για να αφήσω έτσι παρακαταθήκη. Το 80 δεν το νιώθω καθόλου, το λέω και δεν το πιστεύω. Γι’ αυτό το λέω κιόλας! Ένα νούμερο είναι!

Γι’ αυτό το λέω και στα παιδιά μου να το ξέρουν να μην στεναχωρηθούν όταν θα πεθάνουμε ότι έτσι είναι ο κύκλος της ζωής. Γεννιόμαστε, μεγαλώνουμε, αφήνουμε το στίγμα μας” τόνισε ακόμα η Κάρμεν Ρουγγέρη στο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Διαβάστε επίσης:

 

Ηλεία: Στις φυλακές Γρεβενών ο δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής

Ανασχηματισμός: Αυτή είναι η νέα σύνθεση της κυβέρνησης, όλα τα ονόματα, εκτός Αλεξοπούλου – εντός Φωτήλας

Υπόθεση Τοπαλούδη: Ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα κατηγορούμενων να αναιρεθούν τα ισόβια

Τουρκικό ριάλιτι έκανε γυρίσματα στο Αιτωλικό, οι πρώτες εικόνες