«Καρναβαλική Πάτρα»: Παρουσιάζεται στην Αθήνα το λεύκωμα του Παναγιώτη Ρηγόπουλου – Κεντρικός ομιλητής ο ακαδημαϊκός Χρ. Χαραλαμπάκης

Ο ακαδημαϊκός Χρ. Χαραλαμπάκης παρουσιάζει στην Αθήνα το δίτομο λεύκωμα του Παναγιώτη Ρηγόπουλου «Καρναβαλική Πάτρα».

«Καρναβαλική Πάτρα»: Παρουσιάζεται στην Αθήνα το λεύκωμα του Παναγιώτη Ρηγόπουλου - Κεντρικός ομιλητής ο ακαδημαϊκός Χρ. Χαραλαμπάκης

Ο Ακαδημαϊκός, Καθηγητής Γλωσσολογίας στο Τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και συγγραφέας του Χρηστικού Λεξικού της Ακαδημίας Αθηνών  κ. Χριστόφορος Χαραλαμπάκης, θα είναι ο κεντρικός ομιλητής αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου (ώρα 11:30) στην Αθήνα, της παρουσίασης του δίτομου λευκώματος «Καρναβαλική Πάτρα»,  που κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο «24 Γράμματα», με την υπογραφή του δημοσιογράφου Παναγιώτη Ρηγόπουλου.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Πατρέων Πρωτευούσης και θα φιλοξενηθεί στη Λέσχη του,  Σολωμού 54 -3ος όροφος)

Θα γίνουν ομιλίες και παρεμβάσεις με αντικείμενο την πολιτιστική διάσταση του θεσμού, το παρελθόν του και το μέλλον του, τον οικονομικό  και κοινωνικό  του ρόλο για την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, αλλάπάνω από όλα μαθήματα από το παρελθόν παλιό και πρόσφατο.

Θα συντονίσει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πατρέων Πρωτευούσης κ. Θεοδόσης Γεωργίου, χαιρετισμό θα κάνει ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, ενώ εκ μέρους  του Δ.Σ. του Συλλόγου χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αντιπρόεδρος κ. Άλμπερτ Μπάρρυ.

Θα μιλήσει ακόμα,ο συγγραφέας -βιογράφος και δισκογραφικόςπαραγωγός κ. Κώστας Παπασπήλιος. Θα υπάρξουν σύντομες παρεμβάσεις από τον Πατρινό δημοσιογράφο κ. Νίκο Σουγλέρη και τον επιμελητή εκδόσεων Ανδρέα Παππά, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Θεόδωρος Παπαβασιλείου, εκδότης του περιοδικού «Πατρινόραμα», το οποίο συνδιοργανώνει με τον εκδοτικό οίκο «24 Γράμματα», την παρουσίαση στην Αθήνα.

Θα προσφερθούν στους παρευρισκόμενους τοπικά πατρινά προϊόντα. Η είσοδος είναι ελεύθερη, μέχρι την επιτρεπόμενη πληρότητα του χώρου.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ