Καρυστιανού: «Στη Λάρισα η εντολή συγκάλυψης, δόλιος ελιγμός η αποχή της δικαστού»
Σκληρή επίθεση από την Μαρία Καρυστιανού για την αναβολή της δίκης των βίντεο
Με μια οργισμένη ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, η Μαρία Καρυστιανού παρεμβαίνει στις καταιγιστικές δικαστικές εξελίξεις στη Λάρισα, χαρακτηρίζοντας τη δήλωση αποχής της προέδρου του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου ως έναν «δόλιο ελιγμό» χωρίς νομικό έρεισμα.
Η κ. Καρυστιανού υποστηρίζει ότι η κίνηση αυτή, η οποία οδήγησε στην επ’ αόριστον αναβολή της δίκης για τα «εξαφανισμένα» βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας, έχει ως μοναδικό στόχο τη συγκάλυψη της αλήθειας.
Η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών τονίζει ότι η αποχή της δικαστού δεν ήταν πράξη ευθιξίας, αλλά ένα πρόσχημα για να ξεκινήσει η διαδικασία ξανά από την αρχή σε άγνωστο χρόνο.
«Στόχος είναι να μας στερήσουν την πρόσβαση στην αλήθεια που κρύβουν τα βίντεο που τους “ξέφυγαν” και περισώθηκαν στα κινητά και τους υπολογιστές των πραγματογνωμόνων», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Η κ. Καρυστιανού στρέφει τα βέλη της και κατά του δικαστικού συμβουλίου Λάρισας, το οποίο έκανε δεκτή την αποχή αυθημερόν. Όπως σημειώνει, η στάση αυτή αποτελεί «ξεκάθαρη αρνησιδικία», ενώ δικαστικό συμβούλιο, συναινώντας σε «αβάσιμα και παράτυπα αιτήματα», παύει να λειτουργεί ως εγγυητής του Νόμου.
Κλείνοντας την παρέμβασή της, η Μαρία Καρυστιανού μιλά για μια «κοινή γραμμή» που ακολουθείται στη Λάρισα, κάνοντας λόγο για μια «θλιβερή εντολή» με σκοπό το μεθοδικό ξέπλυμα του εγκλήματος των Τεμπών και τη συγκάλυψη των υπαιτίων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
