Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 7χρονου από 14χρονο στο Παίδων – «Τα παιδιά αυτά πρέπει να πηγαίνουν σε προνοιακές μονάδες» ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος μίλησε για το περιστατικό στο Νοσοκομείο Παίδων, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για παιδιά που θα έπρεπε να βρίσκονται σε προνοιακές μονάδες.

παιδιά

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 14χρονος κακοποίησε σεξουαλικά ένα 7χρονο αγόρι στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Το 7χρονο παιδί παραπονέθηκε στη μητέρα του, ότι ένας 14χρονος του επιτέθηκε και του έκανε χειρονομίες που παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση στο προαύλιο του νοσοκομείου.

Νοσοκομεία Παίδων: Πάνω από 80 παιδιά εγκαταλελειμμένα – Έλλειψη δομών πρόνοιας

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος μίλησε στο Open για το περιστατικό επισημαίνοντας ότι πρόκειται για παιδιά που θα έπρεπε να βρίσκονται σε προνοιακές μονάδες.

«Δεν έχει καμία ευθύνη το νοσοκομείο και ο Διοικητής, που προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για τα παιδιά» τόνισε ο κ. Γιαννάκος.

«Τα παιδιά τα παίρνουμε από νοσηρό οικογενειακό περιβάλλον και τα πάμε σε νοσοκομεία ακατάλληλα αντί να τα πάμε με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς σε σχολεία και να τα επανεντάξουμε στην κοινωνία ως σωστούς ανθρώπους, εμείς τα εθίζουμε σε παραβατική συμπεριφορά» επισήμανε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

«Το Κυριακού είχε χθες 37 παιδιά με εισαγγελική παραγγελία που διαταράσσουν τη λειτουργία του νοσοκομείου.  Παιδιά που πάσχουν από σοβαρή νόσο καταλήγουν σε ράντζα επειδή δεν υπάρχουν κρεβάτια» είπε μιλώντας για τις συνθήκες νοσηλείας των παιδιών και επανέλαβε την ανάγκη φροντίδας τους σε προνοιακές μονάδες.

«Εμφανίστηκε ένας πατέρας, που τελικά ήταν νονός και χτύπησε το θυρωρό, του έσκισε το πουκάμισο και έδειρε τον 14χρονο. Δεν σημαίνει ότι όσα καταγγέλλονται είναι αλήθεια, πρέπει να ερευνηθούν» κατέληξε σχετικά με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του 7χρονου ο Μιχάλης Γιαννάκος.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ