Κατασχέθηκαν 57 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ στο λιμάνι του Πειραιά
Κατασχέθηκαν 57,195 κιλά κοκαΐνης σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι του Πειραιά.
Πάνω από 57 κιλά κοκαΐνης ανακάλυψε στον Πειραιά, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών που είχε, σύμφωνα με τις οποίες στην χώρα θα έμπαιναν ναρκωτικά δια θαλάσσης, με εμπορευματοκιβώτιο, από το Εκουαδόρ.
Η αστυνομία εντόπισε το συγκεκριμένο εμπορευματοκιβώτιο, στο λιμάνι του Πειραιά και το έθεσε σε επιτήρηση. Στη συνέχεια το ερεύνησε , σε συνεργασία με τις άλλες αρμόδιες αρχές, την Γ’ Τελωνειακή Διεύθυνση Πειραιά, την Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού Σώματος και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε.
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν 50 συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικού βάρος 57,195 κιλών. Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα στο ψυκτικό μηχάνημα του εμπορευματοκιβωτίου. Η αστυνομία εκτιμά ότι η αξία των ναρκωτικών ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση, ενώ η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών είναι σε επαφή και συνεργασία με ομόλογές της αρχές του εξωτερικού, για την ταυτοποίηση και σύλληψη των ανθρώπων που είναι πίσω από την διακίνηση των ναρκωτικών.


Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Πιτσιρικάς χόρεψε και έκλεψε την παράσταση στο Λειβάρτζι ΒΙΝΤΕΟ
Εγκεφαλικό: Η τροφή που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Ανάκληση-μαμούθ 5 εκατ. αυτοκινήτων για τις κρυφές χειρολαβές
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
